![]() |
3 Eklenti(ler)
Çardakta harika görüntüler var ;) Sarmaşık gül, clematis, hanımeli, yasemin ve frambuaz aynı çardağı kapatmaya çalışıyorlar.
Eklenti 719621 Eklenti 719622 Bu nazlı bordomuz, en çiçekli hali bu olacak sanırım.:p Eklenti 719623 |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Nazlı derken Eklenti 719625 Eklenti 719626 Bunlar da bu kadar nazlı . |
Sayın Jezebel,
Dediğiniz gibi agaclar.net te hiç tanışmadığım bir hemşerim çıktı sağolsun kurban bayramına Trabzon'a gelirken getirecek. Sizin ilginize de çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Montana Grandiflora
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Mayıs ortasında bahçeye dikmiş olduğum Montana Grandiflora cinsi clematisimin yaprakları bir anda alev tabancası tutulmuş gibi soldu. Kökünde bir zararlı olabilir diye düşündüğünden topraktan söküp kökünü bol suyla yıkadım. Bir gece suda bekletince köklerin üzerinde mantarı andıran bir oluşum belirdi. Clematis’imi nasıl tedavi edebilirim? Görüşlerinizi rica ederim. |
Köklere bir bakın turuncuysa sağlıklı demekki. Bir mantar ilacı uygulayın, öncesinde çoküzel yıkayın. Biraz geç oldu ama şimdi okudum mesajınızı.
|
2 Eklenti(ler)
Doğal ortamında clematis. Çiçekli halini hiç görmedim çok da merak ettim yabani türüdür muhtemelen. Doğada bu kadar geniş yayılmışken üretmek bu kadar zor olmamalı bence. 😊
Eklenti 722763 Eklenti 722764 |
Keşke tohumlarından alıp dikseydiniz. Tohumdan o kadar yayılmıştır.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kasımdan beri çok sessizleşmiş bu sayfa. Hadi bu baharın açılışını ben yapayım:) Bu sene bahar gelmek bilmedi. Allahın günü clematisleri teftişe çıkıyorum e açın artık diye...İlk resim blue explosion, bu yıl yalın kat açmayı tercih etmiş:mad:İkinci dr. ruppel 3 ve 4 kaiser.
|
2 Eklenti(ler)
Clematisler gayet güzel gelişiyorlar, çiçekler geliyor. Bordo renklinin nihayet yerini değiştirdim bakalım gelişimi nasıl olacak.
Eklenti 724826 Eklenti 724827 |
Merhabalar. Bauhausta bu aylarda bu sarmaşıktan olur mu acaba. Bir arkadaşım Ankaraya gidecek. Ondan isteyeceğim. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Iyi aksamlar.Bu hafta İstanbuldan arkadaşa bauhaus'tan almasını rica etmiştim. 2 tanesine bakmış. Klematis yokmus. İnternetten almak yerine bauhaustan almak istememin nedeni aynı fiyata 4-5 tane almak istememdi.ama 3. Kez bulamadım. Bu bitki yazın da bauhausta satışta olur mu acaba.
|
Yaban Asması (Clematis sp.)
1 Eklenti(ler)
İlk çiçeğini bu sene verdi:))
|
1 Eklenti(ler)
Katlı mor Clematis.
Eklenti 728402 Tek katlı olanlar daha bol çiçek açıyor ama bunu seyretmek daha keyifli. |
1 Eklenti(ler)
İstanbul Balta Limanında Caminin karşısındaki bahçeden bir kesit. Clamatis Armandii, Çelik almak isteyenlere izin verirler sanırım. Bu görüntülerin hepsi sokak tarafından çekildi. Ben buradan alıp çoğaltım.
Bende Hydrangea paniculata türlerinden arıyorum. Gören, duyan ya da gönderebilecek olan varsa haber verirse sevinirim. Eklenti 729722 http://www.agaclar.net/forum/attachm...0-15.44.44.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...0-15.44.43.jpg |
2 Eklenti(ler)
Armandi çelık için hazırlıyorum
|
1 Eklenti(ler)
Madem fotoğraf yükleme imkanımız geri geldi 3 mart 2024 te çekmiş olduğum Armandi'nin fotoğraflarını sizlerle paylaşayım.
2 yıl oldu toprağa dikeli, geçen yıl 1 çiçek vermişti. İnanılmaz tomurcuklar mevcut şuan. |
Ohh mis gibi de kokular yayacak şimdi cemilsisik. Ellerinize sağlık.
|
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025