![]() |
Clematis'leri çiçeklenen arkadaşların mesajlarına göre bir liste çıkardım.İlk çiçeğin açdığı tarih -il -bitkinin adı şeklinde.Daha sonra düzgün bir liste hazırlarız .Çiçeklenme bitiş
sürelerini de belirtirsek derlenip toparlanır seçim ve dikimlerimizide ona göre yaparız. 5.3.2012 - Trabzon - Clematis Starlight 23.3. - İzmir - C .The President 3.4 - İst. -C.Armandii 3.4 -İst. - C.Apple Blossom 8.4 - Ank. -Montana Rubens 8.4 - Kocaeli -Montana Fragrani Spring 9.4 - İzmir -Miss Bateman 9.4 - İzmir -C .Multiblue 9.4 -İzmir -C.Prinsesse Alexandra 25.4 -İzmir -C.Piilu ......Lila rengi -kokusuz Listeyi oluştururken kokuluları ve çiçek renklerinide belirtiriz ,geriye seçip almak kalır :) |
1 Eklenti(ler)
Montana çiçekleri :p
|
Alıntı:
Sevgiler. |
Alıntı:
Ben yazıyorum yanlarına |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bu serada Clematis olduğunu belirtiyor.Soralım bakalım :)
http://www.kardelenfidancilik.com.tr/bitkiler.aspx?q=C Ve çok güzel güller. http://www.kardelenfidancilik.com.tr...er.aspx?k=1014 |
Ben İnciraltındaki fidanlıklarına gittim, yoktu.
Sorun yine de, belki teşvik olur da getirtirler. |
Alıntı:
Şimdi Web sitelerinde görünce, ben de tekrar sormayı düşündüm. |
Sayın lir terranın gönderdigi tangutica yaşıyormu ne yazıkki ben kaybettim :(
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
4 çiçekli isimsizim.
|
Mrs. Cholmondeley olabilir mi?
|
O daha açmadı yaprakları farklı. Etiketine göre söylüyorum tabii.
|
Evet inceledim. Açışı katlı gibiydi onun için yanıldım. İsim doğru.
Mrs Cholmondoley |
Clematis
2 Eklenti(ler)
Bu da benim clematisim. Ben bu güzel sarmaşığı ve daha bir çok bitki de dahil olmak üzere bu siteden öğrendim. İyi ki de bulmuşum sizi, şimdide arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Clematisimin üzerindeki kartta Gladys picard yazıyordu ama ben ona inci tanem diyorum. Güzel çiçeklerini bana 3 gün önce gösterdi. Bir tane de Warszawska nike var oda tomurcuklandı nihayet. Açar açmaz onu da paylaşırım sizinle.
|
Elifnaz 3 tane çiçeğiyle harika görünüyor ,benimkide hemen büyüse bir çiçeğini görsem çok sevinirdim::D Warszawska nike rengi ne kadar güzelmiş,siz nereden almıştınız bende almak istiyorum..
|
Teşekkür ederim.Ben onları Bauhaus'tan almıştım. Aldığımda Gladys picard tomurcukluydu fakat Warszawska nike'ın hiç tomurcuğu yoktu dün onunda tomurcuklandığını görünce çok mutlu oldum.
|
Adana da Bauhaus yok maalesef:(
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Buna da bir göz atsanız, eminim çok bildik bir türdür.
Eklenti 287557 Florida sieboldii umut vadediyor. Eklenti 287558 . |
1 Eklenti(ler)
Bu da benden .Clematis Piilu ,kokusuz ve 24 nisan da açmaya başladı.
Saksıda 3. yılında dolgunlaşmaya başladı. İlk çiçek 10 gün açık kaldı. |
masallah ne güzel hepinizinki cicek acmis benimkiler hala kendini gelistirmekle meskuller ve inanilmaz hizli büyüyorlar.
|
Ektiğim çelikler kurumuş:( Bu gün söküp attım:(
Ne anaç, nede yavru, başkaları da yoktu. |
4 Eklenti(ler)
Clametislerim açmaya başladılar. Nelly moser ilk defa erken açtı, mademe le coultre, en geç villy de iyon tek bir tane onun kuruduğunu zannettim ama dibinden sürgün verip açmaya çalışmış.
nelly moser Eklenti 287608 Eklenti 287609 mademe lecultre Eklenti 287610 villy de iyon Eklenti 287611 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim Piilu bahçede dikili. Benimkinin de 3. yılı. Bu yıl sürgünleri daha kalın ve dipten gelmeye başladı.(Henüz bu yıl çiçek açmadı ama.) Demek ki 3. yılda yerine yerleşmeye ve gelişmeye başlıyor. |
2 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025