![]() |
Ek olarak armandii diğerleri kadar çok su sevmiyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Kalsiyumlu yaprak gübresi hiç kullanmadım şimdiye kadar bahçemde. Bunun için bir isim öneriniz var mı? Yer değiştirme içinse biraz bekleyebilirim. Bitkiler biraz kendini toparlasın. Bu yıl yeni armandii'ler almak ve verandanın önüne dikmek istiyorum. Çamlıca fidanlığını aradım ama henüz gelmediğini söylediler.. Dolaştığınız fidanlıklarda görürseniz bir bilgi mesajına çok sevinirim ;) |
Alıntı:
|
Sayın jineop,
Haklısınız gül gübresi clematislerde bayağı işe yarıyor.Aldıktan hemen sonra gül gübresi ile gübrelemiştim clematislerimi, sonuç 2825 nolu mesajdaki fotoğraf gibi oldu. |
1 Eklenti(ler)
Bauhaus'tan aldığım clematis çiçek açmaya başladı,sanırım gelişecek.
|
Alıntı:
Aynen sizinki gibi yaprakları yanmış, sorunlarınız benzer olabilir diye düşündüm. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapraklardaki bozulmaları ben de önce hava şartlarına ve fazlaca rüzgara yordum ama yeni sürgünlerde de görünce korktum. Umarım toparlanırlar.. Herşeye rağmen çiçeklenmeleri güzel oldu ;) |
İzmirli Clematis sevenlere müjde:) İzmirde Clematis edinmeyi çok isteyen arkadaşlar, Avrupa Çiçekçilik Gönül hanımda, çeşit çeşit Clematislerin satışı başladı.
|
Nerede olduğunu tarif edebilirmisiniz.
|
Urlaya yakın. Buradan iletişim bilgilerine, adrese ulaşabilirsiniz.
Avrupa Cicekcilik |
Clematis
4 Eklenti(ler)
Avrupa çiçekçilikte Clematisler
.Avrupa Cicekcilik Eklenti 284225 Füsun İzmir'de Clematis satışının başladığını haber vermiş.:) Eklenti 284226 Ben de çektiğim resimleri ekleyim. Eklenti 284227 İzmir de bahçelerimizi Clematislerle donatalım mı? Eklenti 284228 |
Hafta sonuna kadar kalırsa Cumartesi oradayım.
|
5 Eklenti(ler)
Renkler ve cinsleri...
|
Sayın ayşiş
satışa yeni sunuldu. Bulursunuz tahmin ediyorum |
3 Eklenti(ler)
Bauhaus İzmir de niye yok demiyeceğiz :):)
|
3 Eklenti(ler)
Bahçelerimizde bol çiçeklerini görmek dileğiyle
|
2 Eklenti(ler)
Multi blue
Çiçeklerini açmaya başladı. Eklenti 284372 Pembe güle sardırmayı düşünüyorum Eklenti 284378 İki bitkim aynı anda çiçeklendi.Birlikte çiçekli görmek güzel olacak :) |
Evet dayanamadım İzmir i sel götürürken ben Clematis peşinden tarif edilen Seraya gittim. Buldum serayı ayni Hülya hanımın resimlediği gibi..
Gönül hanıma sizleden selam söyledim çok ilgilendi. bizzat kendisi gezdirdi. Daha dün satışa çıkarmayı konuştuk ne çabuk duyuldu diye o da şaşırdı. Tahmin edeceğiniz gibi oraya gidince kendimi kaybettim. Hangisini alayım diye oradan oraya gezdim durdum. Zamanım kısıtlı olmasaydı neredeyse hepsinden alacaktım. 4 tane ile seradan ayrıldığımda çok mutluydum. Tekrar teşekkür ederim Hülya Hanım ve Füsun hanım . Sayenizde benim de Clematisim oldu. |
Bize de bıraktınız değil mi :))
|
Ne kadar da çok var..
Ayşiş neler aldınız? Fotoğraflarını ekleseydiniz keşke.. Fiyatları neydi? Başka nasıl bitkiler vardı? :)) Seranın sulama sistemi de çok güzelmiş.. |
2 Eklenti(ler)
Montanalar çiçeklenmeye başladı.
|
Alıntı:
Sağlıkla büyütüp,bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle.Ne güzel bizlerle bol,bol resimlerini paylaşırsınız :) |
Alıntı:
genellikle sardunya ve petunya çeşitleri üretiyor .Arada bazen değişik bir kaç bitki oluyor, sevgili Selis |
Alıntı:
|
Dünkü fırtınada Ville De Lyon un yaprakları mahvolmuş :(. Tozlu rüzgarla yapraklar zedelenmiş ve simsiyah olmuş :(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025