![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da çelik clematis.
Eklenti 279735;) |
Alıntı:
Not:Tecrübeyle sabittir. :) |
Alıntı:
|
Clematislerin çiçeklenme dönemlerinin, etiketlerinin arkasında yazılı olduğunu Sayın kartal124 hatırlatıca farkettim. Bende yeni öğrendim.:)
Bu sene aldığım clematislerin etiketlerinde belirtilen çiçeklenme tarihleri şöyle: Jean Paul II: Mayıs-Ağustos, Miss Batemann: Mayıs-Eylül, Rouge Cardinal: Temmuz- Eylül |
Forumda, marketlerde, bahcemde ilk baktigim bitki clematis. Bu sarmasik aliskanlik yapiyor artik iyice emin oldum. Cicegi de yapragi da ayri güzel. Bahcelerde mutlaka olmasi gerekli diye düsünüyorum. Tohumdan ben de beceremedim ama bu yaz celikten deneyecegim.
|
3 Eklenti(ler)
Armandii'nin son hali.
|
Alıntı:
|
Sevgili Nevzat, kararlı peşine düşmenize değmiş. Maşallah...
|
Alıntı:
|
Bende deniyorum bu sene bir çelik bakalım becerebilecekmiiyim.
|
Alıntı:
Uzun uzun baktım, kokusunu duyacakmış gibi derin nefesler aldım :) Clematisin bütün türleri tüm övgüleri hak ediyor. Sağlık ve güzelliklerle yaşasın Armandii niz. |
Hepiniz komşu çatlatıyorsunuz ; anladım ki ben bu bitkiye erişemeyeceğim :(:( Bol seyirler , nazarlardan uzak olsunlar :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 280128
Balkonumda 3. yılı ; büyüyemedi .Hiç değilse yaşıyor diye sevindiğim clematisim tomurcuklandı. Eklenti 280129 Eklenti 280130 |
Alıntı:
Aramıza hoşgeldiniz :) Merhaba. Bitki kartları yok mu üstlerinde. Bitkilerin durumu nasıl.Resim koyabilirseniz, ben de sipariş vermeyi düşünebilirim. Ne yazık ki İzmir'de Bauhaus yok :( Diğer çiçek satan sera ve bitki marketleri clematis getirmiyorlar İzmi're Arkadaşların aldığı bitkileri gördükçe imrenerek bakıyoruz. Selamlar. |
Ben Google' dan buldum.
Yalova Doğa Peyzajdaki Clematisler.;) Doa Peyzaj, e-Fidanlk, Yalova, Tarm, Ziraat, Al ve sertifikal meyve fidanlar, D mekan ss bitkileri, Ruhani Doan, Peyzaj, Fidanlk, Sulama sistemleri, im alan, Yer demesi, Pergola, Kameriye, Veranda, it, peyzaj, peysaj, peyzaj proje, uygulama, sert pey |
2 Eklenti(ler)
Ben de buldum Orhan bey, teşekkürler.
Eklenti 280165 Bitkiyi görmeden almak ,riskli.Nasıl olduğunu merak ettim. Çünki ben resimdeki satılan bitkileri görüp , hepsinden almak isteyip 3 tanecik clematisle dönmüştüm.:( Eklenti 280164 Bu çiçek şöleni gibi pazar yerinden daha resimlerim var..Bakıp da neler varmış alamamışım,,tühh diyorum :( İlgilendiğiniz için teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz yıl çok sıcak olunca ikisini kaybettim. Saksılarına canlanırlar mı diye bakıyorum .Belli mi olur Clematis bu dipten sürer .:)
Eklenti 280175 |
Ne çok clematis varmış.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Evde olduğum zaman korudum. Ben tatile çıktığım zaman, bakan yakınım bilememiş . |
Hülya Hanım nerde buldunuz bunları?
(Ne olur İzmir içinde deyin) |
Selis ,keşke İzmir diyebilsem.
Bunlar Belçika' ya gittiğimde gezdiğim bir çiçek pazarında. 3 kez gezdim,aklım hep oralarda kaldı. Gördüklerim,alamadıklarım. :) Park van Beervelde http://www.parkvanbeervelde.be/NL/Fotoalbum.php http://www.parkvanbeervelde.be/NL/Al...-Fotos-105.php Burası bir şatonun bahçesi. Yılın belirli günlerinde çiçekçilere ve ziyaretçilere açıyorlar. Yakın ülkelerdeki çiçek üreticilerinin de katıldığı ,adeta bir şölen havasında gerçekleşen organizasyon. Her türlü çiçek,soğan bulmak mümkün. İzmir'de rastlarsam Clematis'e burada haber veririm. Selamlar. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Sayın Jineopun gönderdiği çeliklerin son durumunu aktarıyorum sizce ümit var mı?Eklenti 280336
Eklenti 280337 Eklenti 280338 Eklenti 280339 |
İkinci resimdeki çelikler kuru gibi, 1 ile 3. resim aynı çeliğe ait, 4. resimdeki çelik ise güzel olan yapraklarını kurutmaya başladı. Ne diyorsunuz ümit var mı? Yoksa konuşmak için daha erken mi?
|
Clematis Florida Sieboldii geldi, bahçeye dikildi ve cansuyu verldi;)
İngiltereden bana ulaşana dek emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. |
Arkadaşlar, clematisler sarıldıkları ağaçlara zarar verirler mi?
Dipten yeni süren Clematis Jackmanii 'm elma fidanıma sarılmaya başladı. Zarar verecekse baştan sökeyim mi:confused: Saygılar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025