![]() |
Sn. FatihBahce; video ve bilgiler için çok teşekkür ederim.
|
Alıntı:
Yanlış yere yazılan mesajları kaldırdım... |
2 Eklenti(ler)
3 hafta önce aldığım Clematis çeliğinde kılcal şekilde başlamış beyaz kök oluşumu.
Eklenti 405930 Eklenti 405931 |
1 Eklenti(ler)
Starlight.
|
2 Eklenti(ler)
Önümüzdeki hafta başlayacak Chelsea Flower Show'da sergilenecek yeni clematisler, yeni hibritler;
Chelsea 2013 Preperation - YouTube Eklenti 406913 Lemon Dream ve Kaiser Eklenti 406914 Pink Swing |
çiçeğini dergide görüp sevdim seradan aldım.bu sene uzadı çok güzel açtı bu senede kırmızısını aldım . ilk sene çiçekler küçük açıyor seneye kocaman açacaklar inşaallah.yakında çiçeklerimin resimlerini görürsünüz .
|
1 Eklenti(ler)
Ashva.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Üç hafta kısa bir zaman, sanırım suda köklendirdiniz. Suya ilâve olarak her hangi bir şey karıştırdınız mı, köklendirici hormon gibi meselâ? Anladığım kadar ana gövde yatay olarak gelecek toprağa dikilirken. HF Young'un çiçekleri geçmek üzere, onu kaybetmekten korkuyorum, sizin denediğiniz şekilde bir kaç çelik ben de yapmak isterim. |
Alıntı:
1- Odunsu gövdeden resimdeki gibi çelik alınacak. Yeşilimsi ve ince gövdeden iyi netice alınmaz. Alıntı:
3- Daha sonra perlit- torf karışımı olan altı delik saksı veya plastik bardağa aktarıyor. 4- Günaşırı sulanıyor. Su fazla verilirse çürür. 5- Sera ortamı sağlanırsa daha iyi sonuç alınıyor. 6- 10 gün sonra haftada bir normal dozun yarısı sıvı gübre Toprağa dal daldırma yöntemiyle de köklendirenler var. O yöntemi de deneyeceğim. Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Üçüncü yaşlarını dolduranlar baya iyi durumdalar, ne yazıkki isimlerini bilemiyorum.....
|
2 Eklenti(ler)
Geçen yıl onuncu ayda ekmiştim ilk çiçeklerini gösterdiler..........
|
Sevgili Adalet hanım,
Geçen sene ben HF Young'u kaybetmemek için uzun bir dal yatırdım toprağa şu anda bayağı büyüyen 2 HFYoung daha oldu. Ana gövdede çiçekler bu sene bitti derken, yeni bir çiçek açtı hiç aslına benzemeyen çok koyu mavi. |
1 Eklenti(ler)
HF Young. Çiçekler bitti. Ana gövdede 2. bir çiçek aslına uygun değil.
|
1 Eklenti(ler)
Jineopun doğrusunu yazdığı Justa.
Defterime yanlış kaydetmişim. Neyse ki ikiside 3. gruptan. |
Alıntı:
Bence sevinin koyu mavi HF Young'ınız var diye :) Bendekiler açmaya devam ediyor, bu sene tohum almayacağım, bitkiyi yoruyor, tekrar açmasını da engelliyor tohuma bırakmak. Tohumlarını kestikten sonra Fatih beyin uyguladığı yöntem ile çelik alacağım. Bendeki toz IBA, bir kaç yıllık, yenisini almakta fayda var. |
Bir kaç arkadaş telefonla veya özel mesajla Clematis siparişi başlığını sordu.
İlgilenenler için sipariş başlığı linki. http://www.agaclar.net/forum/ortak-siparisler/31653.htm |
güzellerim
2 Eklenti(ler)
gladys picard ve rouge cardinal
|
2 Eklenti(ler)
oldukça uzun süre çiçekli kalıyorlar bu yıl ikinci yılları. geçen yıl çok miniklerdi
|
5 Eklenti(ler)
Benim bahçeden yeni açanlar:
Eklenti 407784 Warszawska Nike (mor) ve Fond Memories Eklenti 407795 Clematis Comtesse de Bouchaud Eklenti 407794 Clematis William Kennet Eklenti 407793 Clematis Rouge Cardinal Eklenti 407791 Clematis Polish spirit |
4 Eklenti(ler)
Clematis Samaratian Jo ve Clematis Giselle de yeni çeşitler.
Chelsea Flower Show 2013- Clematis 1 - YouTube Eklenti 408252 Clematis Samaratian Jo Eklenti 408253 Eklenti 408254 Clematis Giselle Eklenti 408255 |
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Piilu.
|
1 Eklenti(ler)
Comtesse de bouchard. İkisi de saksıda.
|
1 Eklenti(ler)
İki renk bir arada.
|
Benim güzellerim mart başında topraklarından sökülüp saksıya alındılar.
Yani açmaları bile mucize benim gözümde. "Batan geminin malları" tabiri caizse:( |
Sieboldii.
1 Eklenti(ler)
Jezebele tekrar çok çok teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
Gövdeden Clematis manzarası.
|
1 Eklenti(ler)
Josephine.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025