![]() |
Evet, multi blue sevgili Eser İlhan. Ne sevinmişsindir kimbilir. ;)
|
4 Eklenti(ler)
|
Bu sanki Piilu Sayın tturt.
|
1 Eklenti(ler)
Piilu.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
John Paul II, bu olsa gerek. Ben öyle diye aldım. Eklenti 414744 Eklenti 414745 |
Aynen öyle Orhan bey, ikisi de erkenci. Benim Paul Mayıs başı açtı bitti.
Piilu yeni çiçeklendi. Bölgelere göre açması bile farklı Clematislerin. |
1 Eklenti(ler)
Rouge Cardinal.
|
klematisi izmirde bende bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
5 Eklenti(ler)
Açan klematislerimden birkaçı......
|
Alıntı:
İzmir Urla yolu üzerinde Avrupa çiçekçilikte bulabilirsiniz. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün çektiklerim, baya uzun çiçekte kaldılar...
|
merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım. Ben Eskişehirliğim ve bu çiçeğe sahip olmak istiyorum ama nasıl. Bana yol gösterecek ve yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederi. |
Bu mevsimde Bauhaus olan şehirlerimizde bulunuyor.
İzmir Urla yolu üzerinde Avrupa çiçekçilikte de bol miktarda var. |
En sonunda ben de geçen hafta Bahaus'tan Ankara'da bir tane bularak alabildim. Başkaları da vardı ancak kurumuş veya birkaç tane ot gibi birşeyler çıkmış halde gördüm. Değişik renk olarak almayı düşünürken aynı renkten olanların yapraklarının hiç birbirine benzetemediğim için almadım. Bakalım diğer renklerinden ve kokulularından temin edebilecekmiyim.
|
Ankara'da Çay yolu üzeri 8. caddede yan yana çok fidancı var.
Orada kendinizi kaybedebilirsiniz. Güzel büyümüş ve açmış Clematis'lerde var. Bilginize. |
Sevgili alcen, clematislerin çok güzel. Bahçemdekileri hep yukarı doğru sardırmışım, şimdi baktım da enine doğru sarsalar daha iyi olacak gibi. Bu görüntü daha çok hoşuma gitti.
|
Clematisim hasta
1 Eklenti(ler)
Clematisim hasta taze dalları cansız ve yaprakları aşağıya doğru yatmış. Aynı saksıdaki sabah sefamın da yapraklarında mantar sandığım kahverengileşmeler var. Clematisimin nesi var yardımcı olursanız sevinirim...
|
1 Eklenti(ler)
Tablo gibi.
|
Sevgili gökcegökce,
Dipten budamaktan başka çaren yok. Seneye yeniden yeşermesini bekleyeceksin. |
Sayın gökçegökçe, saksısını büyütüp diğer bitkiyide yanından alırsanız faydası olur diye düşünüyorum.
|
Benol Hanım, gerçekten tablo gibi. Çiçekleri de çok iri. Harika. Türü nedir acaba?
|
İsmi Yuki Komaçhi.
|
1 Eklenti(ler)
Üzerinde The President yazmasına rağmen açan bu çiçek bana göre the president değil sizce bu clematis'in adı nedir.
Eklenti 418495 |
Rengi böyle tam koyu morsa Polish Sprit veya Jakmani olabilir. Tam emin değilim.
İnternetten bu iki ismi araştırın isterseniz. |
Merhaba, tam Ankara'da nerede bulabilirim diye soracaktım ki yukarıda cevaplamış Benol Hanım sağ olsun ;) Ya Hu Bauhaus ve Çayyolu taaaa nerde öfff, arıyorum kısmına yazmıştım ama orada kimse yardımcı olmamıştı :( Acaba Ankara kışlarına dayanabilen gösterişli Acem Borusu-Morsalkım-clematis-hanımeli hariç çiçek açan sarmaşık bilen var mı?
|
Alıntı:
|
Clematis Multiblue için 45 tl çok mu acaba? fiyat bilgisi olan var mı?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025