![]() |
Sevgili Ada Kapmışsınız Sellukayı
Sizin Adınıza Sevindim.Eee Artık Darısı bizlere |
Sağolsun Memet Bey in sayesinde tohumlara kavuştum. Elfogi gerçekten darısı başınıza.
|
Herkes adına AMİN...
|
Sevgili adabayrakoğlu, hayırlı olsun. Darısı başımıza :)
|
Sayın Bahçıvan Memet Bey in çabaları sayesinde sellukasız bahçe, balkon kalmayacak. Sabır sabır ya sabır.
|
Sayın adabayrakoğlu, tohumlar mehmet beyde kuruya dursun, tohumlara ilk kavuşan olarak sizden de güzel haberler bekliyoruz artık
|
Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Ah şimdi çimlenmesini beklemek var. Olsun bekleyebileceğim tohumlarım var o da yeter. Sizin pasiflora tohumlarını yarın postalayacağım. Saygılar.
|
Haklısınız bizim çimlenmesini bekleyebileğimiz tohumlarımız bile yok:(
biz kendi halimize yanalım:D pasiflora için tekrar reşekkürler. |
AAAA aşk olsun tohumlarınız çok güvenilir bir yerde sadece kurumayı bekliyor. Benim bu siteyle tanışma sebebim selluka yani selluka ararken bu siteyi buldum ve bırakamıyorum. Halinize yanacak bişey yok.
|
Ben tohumların ne kadar emin ellerde olduğunu biliyorum canım sadece tohumlara acındırıyorum kendimi nasıl dörtgözle beklediğimizi görsün de çabucak kurusun, çimlenirken de bizi üzmesin :)
|
Evet çok nazlı çimleniyor. Tohumlar elinize geçince sitede nasıl bir yol izlemek gerektiğine dair bilgiler var. Mutlaka okuyun. İyi geceler. Saygılar.
|
Öncü olarak aşamaları sizden de bekliyoruz adabayrakoğlu
|
Şu anda bir bardak su , 2 damla oksijenli karışımın içinde öylece bekliyor. Su ile ilk buluştuğunda su orta sıcaklıktaydı.
|
Sevgili Ada Başaralar.En kısa zamanda çimlenir inşallah.Sağlıklı bir şekilde büyür.Mis gibi kokutur her yeri.
|
ben de sabırsızlıkla bekliyorum. tohumcuklar ne zaman kuruyacaksınız????:?
|
Selluka raporu..
Bugün beşte bir oranında tohum zarfının kurumaya yakın bir havada olduğunu söyleyebilirim.. |
Bir süredir bilgisayarımda sorun vardı ,bende sıradayım unutmadınız degilmi
|
:confused: Problem: Dokuz günde beşte biri kurursa,hepsi kaç günde kurur????
|
Her şey güzel olacak
Her yer selluka ile dolacak. |
Erkan hocam siz nerelerdesiniz.Yurt dışından gelen sellukalar ne oldu?
Fotoğraflarını çekip gösterirmisiniz bizlere? |
Alıntı:
Yani 1.5 ay ediyor. Bu durumda nisan 15'e kadar bekleyecek miyiz? |
HHHHHHAAAAAAAAYYYYYYIIIIIIIRRRRRRRRR olamazzzzzzzzzzz !!!
|
Bence istatistik ilminin temel yanılgısı bu..
beş tanesi dokuz günde kurudu diye geri kalanlar bizde dokuz günde kuruyalım demez.. iki türlü artış var aritmetik ve geometrik artış..Her gün daha hızlı olacak kuruma.. Kıssa dan hisse bu iş o kadar uzamaz..Sakin olun. .Ben bile sakinim.. Tabi sakin olursun tohumlar sende diyeceklere mühim not: evet. (oniki tanesini kuru olarak ayırmışım.) |
Merhaba;
Öncelikle belirtmeliyim ki İzmir'de olup bu bitkiden habersiz olmamdan utanç duyuyorum.Sayenizde bitkiyi tanımam 15 günümü aldı.Tüm satırları tek tek okudum forumdan.(ayrıca diğer sayfalarda çalışmalar yaptım) Eğer müsait iseniz tohumundan bende yetiştirmek isterim. İzmir Hatay'da oturuyor olmam sanırım benim için bir avantaj (sırayı bozmamak kaydıyla) elden teslim alabilirim tabii yer ve saat bildirirseniz. Yüreğinizdeki paylaşım sevgisi hiç bitmesin.. |
Yaaaaaa hayırrrrrrrr.
Oh ne güzel İzmire Taşınmak istiyorummmmmmm.... |
Bu gidişle forumca İzmir'e selluka çıkarması yapacağız ;)
|
tohumları aldığımda diktiklerim canlanmaya başladı. Bir iki gün içinde çıkmalarını umuyorum
|
Gözün aydın Memet,
Darısı başımıza :) |
Alıntı:
Sabrımızı deniyor belki de. :p |
Valla dün sabrımın sonuna geldim. Toprağı kibrit çöpüyle karıştırdım baktım bir tohum patlamış rahatladım..
Geçen seneki süs bezelyelerini de diktim bu arada. |
Oh oh maaşallah.Baharın geldiği nasılda belli.
|
Tebrikler memet. Ne güzel çok sevindim sizin adınıza! Darısı başımıza!!!
|
selluka
1 Eklenti(ler)
İşte benim miniş selluka.
|
Arkadaşlar önümüzdeki hafta içine papatyam'a isim adres ve kargoyla yollayacağı için bir telefon numaranızı iletirseniz, hafta sonuna doğru ben ona yollayacağım tohumları.
|
Ada'nın tohumu bendekilerden önce canlandı..
|
Tohumu 15 saat 50 derece civarında ve iki damla oksijenli su ilave edilmiş suda bekletim. Üstüne pet şişenin alt tarafını kesip sera gibi kapattım. O fotoğrafı da ekleyeceğim.Üstteki pet bardağa ektim. Yaklaşık 4 günde baca duvarının ısısıyla tohum patladı . Toprağa kök saldı. Darısı başınıza. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim. Saygılar.
|
Alıntı:
|
sera
1 Eklenti(ler)
Selluka nın serası.
|
Çok teşekkürler Arb73 darısı başınıza. Sizin fidan nasıl gelişme var mı?
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025