![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu sene etkinlikte paylaşmayı çok istemiştim.
Maalesef sadece 2-3 kapsül oluşumu oldu. Seneye kısmetse; Eklenti 700041 |
Bana selluka tohumu veya fide olarak gönderebilecek var mı zengarden den aldığım tohumlar çıkmadı 3 tane tohum koymuşlar
|
Merhabalar
4 Eklenti(ler)
Merhabalar benim sellukamda yapraklarında buruşma ve kararma var sebebini bilemedim acaba yardımcı olur musunuz ?
Genel bilgiler: 3 yaşında bu sene Ocak başından İzmirden İzmit’e geldi hersene azalan toprağına üstten ekleme yapıyorum bu sene burdan orman toprağı ekledim ve yine bu sene daha aydınlık bir yerde henüz hiç Çiçek açmadı bulunduğu ortam ve aydınlık sebebiyle kışları içerde bahardan sonra balkonda geçiriyor günlerini Bilgi ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim |
1 Eklenti(ler)
Selluka aşkına ben de düştüm sonunda. Yerine alıştı, boyu da uzamaya başladı. Görsel şölen çiçeklerini ve mis kokusunu da sergiler en kısa sürede umarım.
|
1 Eklenti(ler)
Ve 1 ayda geldiği hal. :eek: Gözlerime inanamadım. :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Çok uğraştım ama bir türlü büyütemedim hep kurudu ama güzel çiçek
|
3 Eklenti(ler)
2018 yaz çelikle üretimden açan çiçeklerim, anaç bitki 4.cü yaşına girdiği halde hiç çiçek açamadı başına gelen türlü hallerden dolayı.
|
Merhaba arkadaşlar, selluka fidesi arıyorum, internette genelde tohum şeklinde, fide olarak bulabilir miyim?
|
Alıntı:
|
Selluka
Merhaba 2 senelik sellukam kurudu bende saksisini boşalttım içinde yumrular vardı eksem olurmu
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025