![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bu da benim gülün en açmış hali :) ve genel görünümü. Diğeride sakızım...
|
Alıntı:
İşte bu güzeller yüzünden, her renginden gelsin, hepsinden bizde olsun diye uğraşmıyormuyuz;)?! Oradan buradan, dünyanın öbür ucundan, tanımadığımız insanlara, bilmediğimiz lisanlarda mailler yazıyoruz:p Bu güzellikler değil mi bizi çıldırtan... Hepimizin Allah yardımcısı olsun. |
Haklısınız :) Özellikle bu gül sardunyalar insanı ayartmaya yetiyor. 5642 nolu mesajdaki de insanın aklını başından almaya yeter. O renk ne öyle... Aman iyi bakın ona... :)
|
Sn.Orkun Kırcı o sakız sizin 5645'deki sakızla aynı sanıyordum.
Yaprak altları kırçıllı beyaz gibi, rengi de bordo-mor-siyah arası ... Mevsime ve ışığa göre değişiyor ;) |
Ben onu sakız değil diye tahmin etmiştim yanılmışım :) Normal top sardunyaya benzetmiştim :dilli:
|
Biraz önce bahaustaydım bolca morsiyah ve cilli sardunyalar gelmiş.3,75:p
Sanırım biri bizi gözetliyor yok nerede derken piyasada bol ca bulunuyor bu aralar . |
2 Eklenti(ler)
İki güzel...
|
daha ötesi yok çiçekleri yemek geliyor içimden:)
|
Gül sardunyayı katmerli beyaz **** turuncu ile tozlaştırsak tohum tutarmı acaba .
|
4 Eklenti(ler)
açmasını beklediğim 6 kök daha var bakalım ne renk açacaklar
|
Alıntı:
Sonuçları paylaşacağım... |
4 Eklenti(ler)
|
Sanırım son fotoğraftaki sardunyanız benim yıllardır arayıp da hiçbir yerde bulamadığım, bir zamanlar annemin sahip olduğu müthiş cinsten. Çiçek yaprakları dolu ve kıvrımlı, gül sardunya gibi ama kocaman çiçekleri; öyle ki hakikaten minyatür bir gül demetini andırıyor. Kıymetini bilin, yok hiçbir yerde. [:
|
Sayın popsie sanırım yanılıyorsunuz gül sardunyanın cicegi ufak yaprak yapısıda digerleri gibi kıvrık degil tamamen yuvarlak girinti cıkıntıları bu türde yok .
Bulunurlugu tartışılır sitede sardunya yetiştirenlerin hepsinde koyu bordo kırmızı mevcut |
2 Eklenti(ler)
buda benimki daha 1 ci yili.bide buyuk kirmizi bir sardunya diye birini ektim bakalim ne olucak
|
5 Eklenti(ler)
Bu yıl sardunyalara pek ilgi gösteremedim. Yine de güzel çiçeklendiler.Tek yaptığım ara sıra sulamak. Geçen yıllara göre az bile sulandılar diyebilirim. Tepelerinden inmeye karar verdim :dilli:
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Benim kızlarım da yüzümü güldürmeye devam ediyor...:)
|
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın açmalarında problem yok, tek tük de olsa açıyorlar. Ama bana pek büyümüyorlar gibi geliyor. En son açanım.
Eklenti 313451 |
2 Eklenti(ler)
Ceylan olan tüm gün güneşte
Eklenti 313455 Sakızı da kamelyadan aşağı sarkıttım.Daha da çiçeklendi. Eklenti 313456 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Ben de mantardan kuşkulanıyorum ancak teşhis ve tedavisi ile ilgili bilgim yok sayın rodoslu.
Eklenti 317076 Aşırı sıcağa dayanarak çiçek vermeye devam eden bir kaç sardunyam. Eklenti 317077 Eklenti 317078 Eklenti 317079 |
sakız sardunyam
1 Eklenti(ler)
sardunyam
|
1 Eklenti(ler)
Tek normal sardunyam çiçeklendi :)
|
ha birde ben ne reng ekersem ekiyim(kirmizi,turuncu,pembe)hepsi beyaza calan bir pembe aciyor neden?yardimci olursaniz sevinirim.iyi gunler
|
4 Eklenti(ler)
bunlarda benim sadık sardunyalarım,her sene tazeleme yapıyorum onlarda beni hiç bırakmıyorlar ;)
Eklenti 320857 Eklenti 320858 Eklenti 320859 Eklenti 320860 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Jezebel,
Bunlar tam sahtekar ben de açan da budur. Gül sardunyamız. |
1 Eklenti(ler)
Bu da yakından.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025