![]() |
Sayın adneser;
İlla beyaz sardunya istiyorsanız diğerlerinden ayırın.Çünkü diğerlerinin rengi karışıyor.Benimki pembe yanındaydı.Pembeli beyaz ebruli olmuştu. |
2 Eklenti(ler)
Bir gül de benden diyelim mi?:)
|
5 Eklenti(ler)
Bu gün balkondan kareler:)
|
3 Eklenti(ler)
Herdem çiçekli sakız sardunyam.
Eklenti 302159 Ceylan sardunya Eklenti 302160 Bunlar da bebekler... Eklenti 302161 |
5 Eklenti(ler)
...
|
4 Eklenti(ler)
Kırmızı Sardunya coştu.
Eklenti 302346 Eklenti 302348 Pembe Sardunyam Eklenti 302349 Somon Renkli ilk açarken Somon renkli açıldıkça pembeye yakın oluyor. Eklenti 302355 |
sakız sardunya
5 Eklenti(ler)
Uzun zamandır buraya gelmemiştim
Resimler hazır koyuyorum İkramda varsa her akşam burdayım |
1 Eklenti(ler)
Sözümü tutdum
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
bu sardunyamı sonbaharda celiklemistim o zaman kırmızıydı şimdi pembe açtı:(
Eklenti 303051 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 303056
Eklenti 303057 Eklenti 303058 vakit bulamadıgım icin gece çekim yapmak zorunda kaldım |
arkadaşlar merhaba bu sitede ilk mesajım. bilgisi olan arkadaşlara sorum olacak. sakız sardunya ile bodur sardunya tozlaştırılıp tuhum alınabilir mi? şimdiden teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Ya Allah nazardan saklasın, sizlerin sardunyalarını gördükçe düşüp bayılacağım gibi oluyor çok çok güzeller. :) Güle güle büyütün hepiniz. :)
Bu da benim sardunyalarımdan biri, kendisi ceylan olur. Tomurcuktaki rengine bayıldım, açtığında da bu rengi muhafaza etse ne güzel olurdu. |
1 Eklenti(ler)
Bunlarda sardunyalarımdan toplu bir görünüş.
|
1 Eklenti(ler)
sakız eflatun . arkasında arap yasemini
|
1 Eklenti(ler)
|
sardunyalarım..
3 Eklenti(ler)
tek saksı ceylanlarımdan nağmeler..:D
|
Alıntı:
|
Eğer balkonun Kuzey'e bakmıyorsa balkonunda tutabilirsiniz.
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar da benim sardunyalarım:)
Eklenti 304713 Eklenti 304714 Eklenti 304715 Eklenti 304716 Eklenti 304717 |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Sardunyalarınız çok güzel, sadece dökülen çiçeklerden bahsediyorsunuz. Sulama, güneş ve saksının toprağı gibi bilgiler olmadan yorum yapmak zor. |
1 Eklenti(ler)
Gayet yavaş büyüyor .aldığım çeliklerde tutma sayısı pek az
değişik bir tür birazda nazlı |
2 Eklenti(ler)
thompson & morgan' ın pembe gül sardunya olarak sattığı bitkim.
Beyaz belki uçuk pembe denebilir ... Eklenti 305819 Eklenti 305820 Peşpeşe hayalkırıklığı. |
1 Eklenti(ler)
Sardunyalarım
|
Jineopun da başına geldi biliyorsun. Biz de veto ederiz olur biter. sıkma canını.
|
3 Eklenti(ler)
Beyaz sardunya ile pembe sakızın aşkı
|
4 Eklenti(ler)
Bu sardunyanın rengine bayıldım, gelip gidip göz banyosu yapıyorum. :)
Yönetimdekiler de; "aynı çiçeğin niye bu kadar çok resmini ekledin" diye kızmasınlar lütfen, görmemişin bu kadar iri ve güzel renkli açan bir sardunyası olunca böyle oluyor:D |
Bir konuda bilgiye ihtiyacım var, doğru yerin burası olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle bu sayfayı hemen hemen baştan sona okudum ancak hala net değilim. Ceylan sardunya ve sakız sardunya için hangisi güneşe daha dayanıklıdır? Su ihtiyaçları aynı mıdır? Benim her ikisinden de var ve saat 11:00'den güneş batana kadar güneş alan mutfak penceremizin önüne hangisini koymam gerektiğini bilmiyorum? Şimdiden teşekkürler... |
Bence her ikisini de koymayın, sardunyalar benim bildiğim sabah güneşi sever. Siz saat 11'den güneş batana kadar diyorsunuz ki bu pencere önünde oldukça yakıcı bir güneş olur demek. Bu kadar güneşe değil sardunya hiçbir çiçek dayanamaz. Yeriniz varsa sardunyalarınızı sabah güneşi alan, havadar bir yere yoksa balkonda güneşin doğrudan gelmeyeceği ama ışık da alan bir yere koymanızı öneririm.
Bizim balkon bütün öğleden sonra güneş alıyor ve çiçeklerimi solduruyordu, balkona tül çekip kapattım, ışık süzülerek geliyor ve çiçeklerim sevdiler bu güneşi. Temmuz - ağustosta neler olur bilmem. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025