![]() |
5 Eklenti(ler)
Benim güzeller,
|
5 Eklenti(ler)
Geranium paratensenin ilk çiçekleri
Eklenti 297465 Geranium Johnson Blue hala çiçekli Eklenti 297466 Eklenti 297467 Tomurcuğu mu? kendisi mi? Eklenti 297468 Eklenti 297469 |
1 Eklenti(ler)
Pembe sakızım
Eklenti 297734 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Siz istediniz ben de sardunyalarımın fotoğraflarını yüklüyorum :)
İşte benim minik sardunya çalılarım. Yer darlığından ayrı ayrı saksılara dikmektense kocaman ve derin bir saksı aldım sakız, ceylan ve normal sardunyalarımı bir araya diktim. Ceylanlar, Hakkı Şen Bey'den gelenler (teşekkür ederim:) diğerleri depremde gittiğimiz için bakımsız kalan ve ölmekten son anda kurtararak çeliklediklerim, onlar da tuttular, yeni yaprak çıkarıyorlar. |
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :(
balkondaki sardunyalarımı kuşlar koparıp koparıp atıyorlar :( nasıl baş ederim, çiçeklerimi nasıl kurtarırım yardım edin lütfennnnn :((( |
Poşet bağlayın çubuğa ve dibine iliştirin çubuğu... ya da yakınlarına yiyecek bişeyler koyun yaprağa değil yiyeceğe odaklansınlar...
|
minik korkuluklar ya da rüzgar gülü fayda eder mi ki?
|
3 Eklenti(ler)
İşte bunlar da benim sardunyalarımın bir kısmı...
|
1 Eklenti(ler)
:) coştuk:)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
annemin balkonundan
bu fotoğraflar 2 hafta kadar önce çekildi şu anda çok daha fazla çiçeklendiler |
Aylar önce şunu almıştık üç arkadaş.
Geranium pratense ‘Laura’-beyaz Geranium himalayense ‘Birch Double’- mor/mavi Geranium pratense ‘Summer Skies’ gökyüzü mavisi En erken beyazı en geç de gökyüzü mavisi filizlendi. Bunlar farklı bir tür olarak diplerinde yumruları var ve çıplak kök olarak satılıyorlar. Bu renkleri o kadar çok istemiştik ki fiyatına da kargosuna da razı olduk. Arkadaşlardan ses çıkmıyor, benimkilerin üçü de topraktan kendini gösterdi, sabırsızlıkla çiçek beklemeye başladım. Umarım dostların payına düşenler de tez zamanda kendini gösterir;) |
Sardunyalarım benimde var geçenlerde bir televizyonda 1 litre suya 3 kesme şeker eritilip arada sularsak daha fazla çiçekleniyomuş öyle söylediler denedim. Ben daha öncelerden de duymuştum arada veriyorum güzel şu anda gelişimleri sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Aşırı yağmurlar sardunyalara zarar verir mi?
|
Kök çürümesi olabilirmi?
|
kızlarım
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bunlarda benim kızlarım.
|
3 Eklenti(ler)
bunlarda benim güzellerim...
|
Yeni eklenen sardunya fotoğrafları çok güzel.
Sayın lale123, Kumrunuz çok tatlı.Benim de iki çift kumrum var.Onlara buğday koyuyorum.Gelip gidip yiyorlar.Yavrulama olmadı.Saksılarımı seçeceklerimi de sanmıyorum.Kedim rahat vermez. Ben de sardunyalarımın bir kısmını astım.Ev için aldığım sepet saksıları,eşim hala duvarı delmediği için,şimdilik balkonda değerlendirmeye karar verdim.Büyük olan sepete 3 sakız,diğer sepete 1 sakız koydum.Bazı sardunyalarımı yer darlığından ve daha kullanışlı olması açısından uzun saksılara geçirdim.3 uzun saksıya,toplam 10 sardunyamı geçirdim.Diğerleri için de aynısını yapmayı düşünüyorum.Güncel fotoğrafları da çekip ekleyeceğim. :) Sardunyalar bol güneşli ortamları seviyorlar.Benimkilerin tümü saat 12:00 gibi güneş almaya başlıyor,akşam hemen hemen 19:00 a kadar güneş görmeye devam ediyor.Balkonum çiçek bahçesine döndü;ama bakalım kışın ne yapacağım,çünkü açık bir balkonum var.Şimdiden düşünmeye başladım. :) Paylaşılan bazı fotoğraflarda çok farklı renk tonları ve değişik desenler gördüm. |
2 Eklenti(ler)
Sayın Tika,
Kumru benim değil ama çok tatlı.Sardunyaların içinde daha bir güzel oluyor.Sardunyalar gerçektende çok güzel.Sizin sardunyalarınızıda çok beğendim. Bunlarda benim sardunyalarımdan birkaçı. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
[attach]300959[/attach
|
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Kırmızı gülüm
Eklenti 301743 Eklenti 301744 Geçerken çiçeğin hali böyle, tam açmıyor, gül görünümünü muhafaza ediyor. Pembe gülümden beklemezdim ama, haline bakmadan açacakmış. Eklenti 301745 . |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bir gül de benden ancak gece çekimi olduğundan flaş parlamış.
Eklenti 302090 Eklenti 302091 Bir de sakız :) Eklenti 302092 Bir de toplu :) Eklenti 302093 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025