agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen yssahin
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Beyhanaksoy
  • 1 Gönderen EAkpınar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-10-2018, 14:46   #24
Ağaç Dostu
 
EAkpınar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-05-2015
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 184
Bir keresinde benim de başıma aynı durum geldi. Suyu taşan turşuya ha bire tuzlu su konunca ağza bile alınmayacak derecede tuzlu oldu turşu. Kavanozu boşaltıp güzelce yıkadım. Turşuyu hiç suya sokmadan olduğu gibi kavanoza geri doldurdum. Sarmısaklarına bile dokunmadım. Duru suyla kavanozu doldurdum. Turşu önce tuzunu suya salıp sonra tekrar ihtiyacı olan tuzu geri aldı. Çıtır çıtır tadı tam kıvamında bir turşu oldu.

Ozlem A beğendi.
EAkpınar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025