agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen yssahin
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Beyhanaksoy
  • 1 Gönderen EAkpınar

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-05-2013, 17:13   #21
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Fazla tuzlu olan turşunun üzerine beyaz lahana yapraklarını iri kıyım doğrayarak hemen üzerine ekleyin şöyle bir çalkalayın. Hava durumuna göre bir kaç gün sonra bakın. Lahana fazla tuzu alıyor ve kendisi de turşulanıyor. Ekleyerek devam edebilirsiniz.

sinbas beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025