![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 201581 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 201771 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 202393 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 202636 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri bey tasarım ve uygulamalar çok güzel .
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın fatma sunay
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 203255 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Murvet hocam, özellikle son fotoğrafta'ki doğal dere taşlarına bayılıyorum. Ne kadar güzel bir yol olmuş.
İlkokul ve ortaokul'a gittiğim yıllar'da arkadaşlar ile top oynamak yerine, benim en sevdiğim oyun bu tür taşlardan yaptığım çeşitli geometrik şekil'ler, özellikle'de takım yıldızların şekilleri idi (büyük ayı, ülker, orion, akrep takım yıldızları gibi..). Taşları dizdik'ten sonra, yüksek bir yere çıkar ve yukarıdan kuş bakışı izlerdim. Gerek okul'a, gerek'se ev'e, dere kenarlarından toplayıp getirdiğim taşlardan, ev'de (bahçe'de) ya'da okul'un kum havuzun'da hep bu taşlar ile oynardım. Annem ve okul hadememiz'den az fırça yemezdim, niye bu taşları toplayıp toplayıp getiriyorsun, diye. Günümüz'de hala (artık oyun oynamasam'da) dekor için yine toplayıp duruyorum. Şimdi'de eşim şikayet etmeye başladı. :( Oysa ne güzel şeyler yapılır bu taşlar ile. Fotoğraflar'da görüldüğü üzere. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın ayazkentli
Meraklı ve afacan bir çocukluk dönemi geçirmişsiniz, benimde çocukluk dönemim sizinkine benzer aşırı hiperaktif ve meraklı bir çocukluk dönemi, eyvah nuri murvet geliyor ilgimi çekecek elektronik ve mekanik her türlü alet ve makinaları ortadan kaldırın dedirtirmişim. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 203300 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları örnekleri Eklenti 203429 Doğal taşlardan yürüme yolları Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Nuri Bey, doğal taşları en ekonomik nereden alabiliriz? Denizli'de bir yer buldum. 2 günde gönderiyorlarmış, nakliye sadece 150-200 TL tutarmış.
İstediğim taş şu; Eklenti 203442 Teras ve balkon için 1,2 mm. 29 TL, bahçe için 3 cmlik yine aynı fiyatı veriyorlar. İstanbul'da bu fiyatlara bulabileceğim yerler var mıdır? (Yapı markette benzer taşın fiyatı 80 TL. idi.) |
Merhaba sayın limon
Traverten Eskitme Karo M2'si 45 TL, uygulama işçiliği M2'si 20TL size toplam maliyeti M2'si 65 TL mal olur, bu doğal taşın piyasa uygulama fiyatıdır. |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları ve merdiven örnekleri Eklenti 203700 Doğal taşlardan yürüme yolları ve merdivenler Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri murvet yine harikalar yaratmışsınız çok güzel çalışmalar ve fotoğraflar olmuş ellerinize sağlık [bu arada ufak tefek tiyolar alıyoruz teşekkürler ]
|
Teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Selehattin 67 hoş geldiniz.
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları ve merdiven örnekleri Eklenti 203923 Doğal taşlardan yürüme yolları ve merdivenler Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Nuri Bey,
Diğer başlıklarınız gibi bu konuyu da zevkle izleyip, bahçem için yen i fikirler geliştiriyorum. Bu fotğraf Borum'daki komşumun el emeği. Deniz kenarından topladığı taşlarla yaptı. saygılar Eklenti 203949 |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın hozat hoş geldiniz.
Arkadaşınız çokta maharetliymiş, güzel bir uygulama ellerine sağlık... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları ve merdiven örnekleri, simetri yontma taş duvar örneği Eklenti 204062 Doğal taşlardan yürüme yolları ve merdivenler, simetri yontma taş duvar örneği Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri bey çalışmalarınızı epeydir takip ediyorum.Harika işler çıkartmışsınız.Devamını sabırla bekliyoruz..
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın sapinuva hoş geldiniz.
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları, merdiven örnekleri, simetri yontma taş duvar örneği Eklenti 204153 Doğal taşlardan yürüme yolları, merdivenler, simetri yontma taş duvar örneği Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj uygulaması içersinde doğal taşlardan yürüme yolları, merdiven örnekleri, simetri yontma taş duvar örneği Eklenti 204400 Doğal taşlardan yürüme yolları, merdivenler, simetri yontma taş duvar örneği Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Çok güzel bir iniş. Merdiven, duvarlar, kapı çok uyumlu. Aydınlatması bile özenle genel atmosfere uyumlu seçilmiş.
Merak etim, bu duvar istinad duvarı mıdır ve kapı nereye açılıyor? Ardiye, garaj, veya benim düşünemediğim başka birşey ?? Burası herhalde üst bahçenin altı oluyor diye düşünüyorum... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Merhaba sayın Eser İlhan Bu kapı fotoğrafını paylaştığım yüzme havuzunun filtre ve sirkülasyon motorlarının bulunduğu odadır. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Peyzaj uygulaması içersinde Yüzme havuzu Eklenti 204746 Genel peyzaj görüntüsü Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
2 Eklenti(ler)
Sn.Nuri Murvet,
uzun bir aradan sonra döndüğüm sitemizdeki paylaşımlarınızı tek tek okudum, inceledim. Gerçekten çok güzel ve değerli olan çalışmalarınızı , fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Bir konuda fikrinizi rica edeceğim. Aşağıdaki bağlantıda yer alan bahçemiz Kastamonu'da ve bu yaz başı taş döşemesini yaptırmayı planlıyoruz. Bir kaç araştırma sonrası şu anda küp taş ağırlıklı gözüküyor. Bahçe girişinden garaja kadar devam etmesi ve tabi ki kapı girişine de uzanması istiyoruz. 3.fotoğraftaki otların hizasından itibaren toprak yığının olduğu kısımda görünen balkon altı sütununun iç duvarı genişliğinde olması gerekiyor ki araba dönüşü için manevra yeri kalsın. Aşağıda göstermeye çalıştım. Uzun giriş kısmı sadece lastiklerin geçeceği arası çim-çiçek için boşluk bırakılsa, uygulama sonrası sıkıntı yaşarmıyız kestiremiyorum açıkçası.:confused: Sizin bakış açınızı ve görüşlerinizi öğrenebilmeyi çok isterim. Öncelikle taş seçimi ve uygulama şekli ile ilgili. Çok taş taş olsun istemiyorum etraf. Ancak bol yağış alan bir bölge olduğundan zemin ile ilgili sıkıntılara göre seçim ve uygulama yapmak gerekiyor. Şimdiden teşekkürler. http://www.agaclar.net/forum/showthr...642#post504642 |
2 Eklenti(ler)
Merhaba sayın trida
Sizin bahçenize yol taşı olarak kullanmak istediğiniz granit küp taşı örneği... Eklenti 205638 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 205639 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri bey, örnekler için teşekkürler.
Ancak, benim ricam; siz bu bahçe için ne tür bir yol tercih eder veya önerirdiniz? Bahçe sayfamı ziyaret eder, önerilerde bulunursunuz diye ümit etmiştim :( |
Bahçe süsü düşünenler için http://www.pekant.com/
|
Merhaba sayın trida
Küp granit taşı tercihi iyi bir seçim, giriş yönünde sol tarafta istinat duvarına paralel bahçe bordürü ile 50-60 cm toprak alan bırakılarak çerceveye alınır, sağ tarafta yine bahçe bordürü ile çerçeveye alındıktan sonra küp taş döşemesi yapılır. Tekerlek izi haricinde yeşil alan uygulamasını kullanılacak küp taş renk dokusuna uygun renk tonunda çim taşı kullanabilirsiniz. Çim taşının gözlerine isterseniz çim ekebilirsiniz veya yer örtücü çiçek açan bitkilerde kullanabilirsiniz bu uygulamaların haricinde çim taşı gözlerine renkli çakıllarda kullanabilirsiniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025