![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama
Kar yağmasının gölet peyzajında etkisi... Eklenti 359999 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Facebook sayfanız varmı?
|
|
Teşekkürler.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama
Hedera helix'le duvar kaplanması Eklenti 368819 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Selam...sessiz takipcilerinizdenim. .öncelikle bu enfes resimleri ve zor bulunacak bilgileri paylaştığınız için cok tesekkürler. ..ben de terasimda biseyler yapmaya çalışıyorum. ..cardak yaptım, tahtalardan saksı lar yaptim...resimlerini ekleyecegim inşallah yakında. ..gunes alan ve rüzgarlı oldugundan yaseminkerim, hanimellerim, sarmasik gullerim, mazilarim...vb ya gelismiyor ya da cansizlasiyor. ..ne tavsiye ederseniz...tecrubelerinizden faydalanmak isterim. (Imla ve yazim icin kusura bakmayin lutfen telefonun ayarlarını cok bilmiyorum)
|
Merhaba sayın uzgoren26, hoşgeldiniz.
Terasınızın hakim rüzğar yönünü belirterek, bitkilerinizinde fotoğraflarını paylaşırsanız size daha iyi yardımcı olabilirim... Selamlar.. |
Sayın Nuri Mürvet; sizi yorarmıyım bilmiyorum ama, benim oğlumun bulunduğu okul yeni yapıldı ve bahçesi kötü durumda, bazı velilerin yardımı ile biraz birşeyler dikmeye ve düzenlemeye çalıştık. okulda herhangi bir statüm yok, sadece veliyim, benim gibi birkaç veli olarak bir düzenleme yapmak istedik, insanın sizin gibi fikir verecek arkadaşları olunca ondan yardım almak ihtiyacı duyuyor, şayet ben okul bahçesinin fotoğraflarını çekipte buraya **** okul bahçeleri konusunun altına bir sayfa açıp oraya koyarsam bana peyzajı konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
|
Merhaba sayın dilek aydemir
Başlığı açın, başlığı açtığınızı haberdar edin... Yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarım... |
2 Eklenti(ler)
Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama
Eklenti 374111 Leylandi servisinden, yüksek duvar çiti... Eklenti 374112 Leylandi servisinden, yüksek duvar çiti... Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 377199 Leylandi servisinden, yüksek duvar çiti... Eklenti 377200 Leylandi servisinden, yüksek duvar çiti... Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Merhaba çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum. Bu örnekte çiçeklerle sınır olarak kullandığınız yeşil setler ahşap mı ? Ve nerden ne fiyatlara satın alabiliriz ? Teşekkurler.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 378856 Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... Eklenti 378857 Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... Eklenti 378858 Leylandi servisinden budama ile şekil verilmiş kapı, yol girişi... Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
200m2 Bahçe alanında Gölet-şelale, tohumdan çim ekimi ve peyzaj çalışması örneği... Eklenti 385515 |
2 Eklenti(ler)
|
Demir parmaklıklar ve şelale birbirine çok yakın. Sanki birarada pek de şık durmaz gibi geldi bana. Parmaklıkları gizlemek için hedera, mor salkım vb. bitkilendirme düşünüllüyor mu acaba ?
Bu çalışmanın devamını merakla bekliyorum ;) |
Devamı? :)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Eser İlhan, ardacan2000
Zaman su gibi akıp gitmiş.... Tam beş ay olmuş bir şeyler paylaşmayalı.... Bilgiler ve fotoğraflar çoğalmış, artık paylaşmak gerekli... Merhaba dostlar, kaldığımız yerden devam edelim... Hiç ayrı kalmamışcasına.... Eklenti 438842 |
Hocam olmuyor ama... Siz yokken dersler hep boş geçti.
Mehmet |
Alıntı:
Yüzde yüz haklısınız. Dersleri kırmak kötü bir örnek davranış, fakat... Haylaz öğreciler gibi, arasıra kaytarmakta güzel oluyormuş. Dostları özlemişim... Sanki hiç ara vermemişçesine devam ediyoruz. Selam ve sevgilerimle... |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Bey,
Uzun bir aradan sonra yeniden görüşmek sevindirici oldu.Hoş geldiniz. Yorumuma gelince: Taşın suya dokunuşu; Sert bir karaktere, hoşgörü selamı verir gibi güzel bir uyum kompozizyonu oluşmuş, ellerinize sağlık. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın hozat,
Hoş bulduk... Merhabanızı duymak çok güzel... Teşekkür ederim. Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 440384 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025