![]() |
Değerli abim ufak tefek problemler var onları hallettikten sonra terasa küçük bir havuz bende düşünüyorum kısmet sizlerden çok şeyler öğrendik sağolun
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Kısmet olur İnşallah... Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 440790 |
1 Eklenti(ler)
Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama
Nilüfer göleti uygulamamız. Eklenti 441124 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 441356 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 445665 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri bey çok güzel bilgiler teşekkürler
|
Ben de bir süs havuzu yaptırmak istiyorum. Bakalım.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 455709 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
usta insan bu güzellikler seyretmeye doyamıyor elinize sağlık
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Selehattin 67
Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 456428 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 457551 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 458805 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Hepside bir birinden güzel şaheserler yapmışsınız elinize emeginize saglık.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın yeşilkolik,
Teşekkür ederim. Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 461610 Fotomontaj değildir. Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Sn. Nuri Murvet, yeni üyeyim sayfanızı da yeni gördüm, inanın bayıldım şahane işler çıkarmışsınız, ellerinize sağlık. İçim sıkıldıkça sizin sayfayı baştan sona bir dolaşsam, enerji toplar moralimi düzeltirim. Bu güzellikleri içtenlikle bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygılar
|
Alıntı:
İçten paylaşımınız için bende size teşekkür ederim. Saygı ve selâmlarımla... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 464439 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Hayat fışkıran lavantalar, bulunduğu yerden memnun görünüyor, çok güzel bir kare elinize sağlık Nuri Bey.
|
Saat sabahın 4:30 u. Ben tüm sayfaları tek tek gezdim. Sanırım uyumadan işe gitmem gerekecek. Paylaşımlarınız öyle güzeldi ki, buna değecektir. :)
Uygulamalarınız yıllar içinde daha da güzelleşmiş. Son dönemlerde yaptıklarınız ustalık eserleriniz olmuş. Sizi tüm kalbimle kutlarım. |
öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyor ve umarım emeğinizin karşılığınızı alıyorsunuzdur.önemli olan yapıp bırakıp ev veya bahçe sahibine teslim ettikten sonraki durumlarını merak ediyorum aslında ben.bir şekilde insanlar özeniyor merak ediyor para harcıyor yaptırıyor ve sonrasınında neler oluyor birde bu bahçelerin ve havuzların yıllar içindeki halini fotoğraflarsanız memnun olurum kendi adıma.dekarasyon, bahçe düzenleme, peyzaj adına her ne derseniz deyin ama sonucta insanların yaşam şekline kültürüne ve kullanım amacına uygun olmasına önem verilmeli bence.yoksa bir hevestir gelir geçer herşey mi?tekrar iyi çalışmalar
|
Alıntı:
agaclar.net'in 10. Doğum Günü Kutlaması (5 Nisan 2014)'ında görüşmek dileği ile... |
Alıntı:
Değer verip sayfamızda gezdiğiniz ve paylaşımda bulunduğunuz için bende size teşekkür ederim. Biz işimizin amelesi, işçisiyiz. Gözlemleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. |
Alıntı:
Bir hevesle yapılan bahçelerin ömrü kısa oluyor. Dediğiniz gibi bahçe sahibinin kültürüne, hayat görüşüne, kullanım amacına uygun özellikte bahçeler yapabilmek için özveri ile çalışıyoruz. Bu hizmetin dışında bahçe sahibi uygun görürse bahçelerinin periyodik bakım hizmetlerinide üsleniyoruz... Paylaşımda bulunup görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygı ve selâmlarımla... |
Nuri bey; Sayın Hozat'ın söylediği gibi lavantalardan hayat fışkırıyor. Benzer olayı doğal hali ile campunallada (maviş) gördüm. Anlayamadığım yakından görünceye kadar inanamadığım şey kaya çatlaklarında yaşayabilmesi çiçek açabilmesi. Minik campunalaları kaya aralarına dikerseniz onlar da büyüdükleri ve çiçek açtıkları zaman mükemmel görüntüler veriyorlar. Belki deneme yaparsınız.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
İ.Ü Botanik Bahçesinde güzel bir örneği var. Eklenti 474215 Aubrieta Cultorum (Obrizya) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 474216 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 474930 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
Alıntı:
Yayılıcı çiçek tohumlarından geçen yıl alıp ekmiştik. Ancak başarılı olamadık. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 475259 Peyzaj : Bahçe, su, kaya, tasarım, uygulama |
çok güzel bir çalışma olmuş yayınlayan ve çalışmasını yapanlara teşekkür ediyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025