![]() |
|
![]() |
#392 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Lobelyaları ben de çok seviyorum. İki saksımı onlara ayırdım. Fidanlıklara henüz gelmedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Baştan sona okudum nefis bir konu ve nefis paylaşımlar elinize emeğinize sağlık hepinizi tebrik ederim. En çok ta top şeklindeki saksılıklarda çiçekler enteresan geliyordu hep görüyordum. Şimdi çözdüm teşekkürler.(kafes teli gibi saksılıklara samanımsı birşeyler kullanılarak dipten ekilen üste çıkan fideler.) Samanımsı şey nedir acaba? Arasak ne diye ararız? Ben bauhausta gördümdü ancak videolardan birinde adam pamuk parçalar gibi didikleyerek dizayn etti. Bilmem gördünüzmü teşekkürler paylaşımlara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Gerbera -Lobelya -şeker begonya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Bura da ki seralara ilk bu yıl geldi ,sadece çiçek aranjmanlarında görür fidelerini bulamazdım.Küçücük bir saksı bahçeye renk katıyor ,taşınınca alırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
Yaz boyunca açar dediler ,ben ilk kez yetiştireceğim.Yaşatabilirsem gözlemlerimi paylaşırım. (Gerbera ekim ayının sonuna dek çiçek açmayı sürdürdü.) (Mart'ta tekrar çiçeklenmeye başladı ) Düzenleyen nurcanaybay : 16-03-2012 saat 18:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Bugün,elimde olan fideleri 2 saksıya aranjman yaptım. Bodrum papatyası, buz ciceği, lobelya, sedum, alacalı hedera, petunya, gazanya, clarkia aklıma gelenler. Ben aranjman değil, çorba yaptım sanırım ![]() Fotoğraf cekmeyi unutmuşum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet ,her iki tarafına birer kök diktim. Teşekkür ederim ,benim de hoşuma gitti ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Biri nar çiçeği kırmızısı ,diğeri turuncu açtı.Fotoğrafta tam rengini yansıtmıyor ,biraz soluk çıkmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2011
|
bende peygamber kılıçı ile barış çiçeğini aynı saksıya diktim çok güzel bir görüntü oluşturdu resmini çektiğimde yükleyeceğim hemen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
|
Sayın lir'in galeriye eklediği güzel düzenlemeleri. http://www.agaclar.net/galeri/showim...3981#post23981 http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=39820&c= http://www.agaclar.net/galeri/showim...date=lastvisit |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili zenfree, Sevgili ardabora güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Çaya beklerim. Diğer bir saksım beyaz bodrum papatyası , arada küçük beyaz papatya , altta beyaz sedum ve vazgeçemediğim lobelyadan oluşuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu da diğerleri gibi çok güzel sevgili Lir ellerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
|
Alıntı:
Bu saksıda da kenarlarda sedum album ortada tohumdan yetiştirdiğim Nemophila menziesii var. Sedum album beyaz açtığında resim çekmemişim. Görüntü çok güzeldi... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
|
Çok yıllık değil ama her yıl döküldükleri topraktan kendiliğinden tekrar çıkıyorlarmış. Kolay ve yüksek çimleniyor. Kuraklığa dayanıklı, verimsiz toprak seviyor. Denemenizi öneririm. Teşekkürler ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın lir bu düzenlemeleriniz herhangi bir yerde yayınlandı mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |