![]() |
|
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Calibrachoa Starlette Yellow -- 2 B. Coleus (Solenstemon 'Colleen') -- 1 C. Petunia 'Baby Compact Coral' -- 1 D. Daisy (Argyranthemum 'Madeira White') -- 1 E. Nicotiana 'Saratoga Deep Rose' -- 1 F. Coleus (Solenostemon 'Autumn') -- 1 G. Sanvitalia 'Sunbini' -- 1 H. Strawflower (Bracteantha 'Sundaze Flame') -- 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Black-eyed Susan vine (Thunbergia alata 'Suzie hybrids') -- 2 B. Coleus (Solenostemon 'Goldie') -- 1 C. Lantana (Lantana 'Landmark Yellow') -- 1 D. Abutilon pictum 'Thompsonii' -- 4 E. Osteospermum 'Lemon Symphony' -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/bo...ergardens.html Düzenleyen zenfree : 12-05-2011 saat 00:39 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Margarita') -- 2 B. Gerbera 'Festival Semi Double Orange' -- 1 C. Gerbera 'Festival Yellow' -- 1 D. Pansy (Viola 'Majestic Giants Deep Blue') -- 3 E. Viola cornuta 'Velour Blue Dawn' -- 3 F. Grape hyacinth (Muscari armeniacum 'Cantab') -- 3 G. Geranium (Pelargonium 'Score Red') -- 2 H. Marigold (Tagetes patula 'Hero Gold') -- 1 I. Dracaena marginata -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/Re...erGardens.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Devam ediyoruz. ![]() ![]() A. Coleus (Solenostemon 'Stained Glassworks Copper') -- 1 B. Lantana 'Dallas Red' -- 1 C. Bear grass (Xerophyllum tenax) -- 2 D. Coleus (Solenostemon 'True Red') -- 1 E. Coleus (Solenostemon 'Stained Glassworks Big Blond') -- 1 F. Licorice vine (Helichrysum petiolare) -- 1 Düzenleyen zenfree : 12-05-2011 saat 00:58 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Petunia 'Ruffle Pink' -- 2 B. Verbena 'Aztec Raspberry' -- 3 C. Coleus (Solenostemon 'Frilly Milly') -- 1 D. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Marguerite') -- 2 E. Angelonia 'Angelface White' -- 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Bacopa (Sutera 'Bridal Bouquet') -- 4 B. Torenia 'Catalina Blue' -- 1 C. Calibrachoa 'Cabaret Purple' -- 2 D. Shrimp plant (Justicia brandegeana) -- 1 E. Heliotrope (Heliotropium 'Marine') -- 2 F. Daisy (Felicia 'Read's White') -- 2 G. Licorice vine (Helichrysum petiolare) -- 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Sweet potato vine (Ipomoea batatas 'Margarita') -- 2 B. Snapdragon (Antirrhinum 'Floral Showers Rose Pink') -- 2 C. Browallia 'Blue Bell' -- 1 D. Pentas 'Graffiti Pink' -- 1 E. Snapdragon (Antirrhinum 'Floral Showers Apricot') -- 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Pansy (Viola 'Matrix' series) -- 3 B. Scented geranium (Pelargonium 'Rober's Lemon Rose') -- 1 C. Nasturtium (Tropaeolum 'Alaska') -- 2 D. Everbearing strawberry (Fragaria 'Ozark Beauty') -- 3 E. Bell pepper (Capsicum 'Purple Belle') -- 1 F. Johnny jump up (Viola tricolor) -- 3 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...xesforSun.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Geranium (Pelargonium 'Designer Cherry') -- 1 B. Swan river daisy (Brachyscome iberidifolia 'Mini Yellow') -- 1 C. Nirembergia 'Purple Robe' -- 3 D. Marigold (Tagetes 'Lemon Gem') -- 3 E. Petunia 'Supercascade Rose' -- 1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Osteospermum 'Serenity Sunburst' -- 3 B. Viola 'Sorbet Purple Duet' -- 4 C. Dianthus 'Cinnamon Red Hots' -- 2 http://www.blackrhinoservices.com/Cr...ngBaskets.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
|
![]() A. Canna 'Phasion' -- 1 B. Canna 'Tropicanna' -- 1 C. Caladium 'Florida Red Ruffles' 1 D. Geranium (Pelargonium 'Happy Thought') -- 1 E. Impatiens balsimina 'Ice' Series -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...enRecipes.html Düzenleyen zenfree : 12-05-2011 saat 01:11 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Ah Sevgili Zenfree, bu resimlerle bizi çıldıratacaksın, iyi ki akşam bilgisayarım yavaşlamışta bu senin gösterdiklerini görmemişim yoksa uykum kaçacaktı. Canım hepsi birbiriden güzel, inşallah bizde bu güzel uygulamaları yapmayı başarırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Açtığınız başlıkların müptelası olmaya başladık ![]() Çoğu bitkiyi tanımasam da ufkumu genişletiyor. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
|
Lobelia her yere ne kadar yakışıyor değil mi? Benimkilerin hepsi öldü, bulursam hemen alacağım, geçen seneler denedim, başka çiçekler arasında bir kökü bile bütün saksının havasını değiştiriyor. Bu arada, saksılar yine çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Ufuk genişledikce, cüzdan daralıyor ![]() ![]() ![]() Kafayı yeme noktası da cabası. Bu sabah rüyamda, çimlerin arasından sukulent yoluyordum da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
![]() Şaka bir yana , Cemo senin elinde bitki çeşitliliği çok .Bir arkana yaslanıp baksan... o bitkilerle ne arajmanlar yapılır .Olmadı yürüyüşlerini sıklaştırırsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
|
Bitki sıkıntı değil de, saksı coğalsın istemiyorum. Olanları bir araya toparlamaya calışıyorum. Saksı cekiştirmekten yoruldum ![]() Herşeyi bahceye dikmeye calışıyorum. Bahcede aranjman olacak artık ![]() Ama aklım hep bu başlıkta ![]() Zenfree, batıracak benim ekonomiyi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|