![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() A. Pansy (Viola 'Matrix' series) -- 3 B. Scented geranium (Pelargonium 'Rober's Lemon Rose') -- 1 C. Nasturtium (Tropaeolum 'Alaska') -- 2 D. Everbearing strawberry (Fragaria 'Ozark Beauty') -- 3 E. Bell pepper (Capsicum 'Purple Belle') -- 1 F. Johnny jump up (Viola tricolor) -- 3 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...xesforSun.html |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() A. Geranium (Pelargonium 'Designer Cherry') -- 1 B. Swan river daisy (Brachyscome iberidifolia 'Mini Yellow') -- 1 C. Nirembergia 'Purple Robe' -- 3 D. Marigold (Tagetes 'Lemon Gem') -- 3 E. Petunia 'Supercascade Rose' -- 1 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() A. Osteospermum 'Serenity Sunburst' -- 3 B. Viola 'Sorbet Purple Duet' -- 4 C. Dianthus 'Cinnamon Red Hots' -- 2 http://www.blackrhinoservices.com/Cr...ngBaskets.html |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() A. Canna 'Phasion' -- 1 B. Canna 'Tropicanna' -- 1 C. Caladium 'Florida Red Ruffles' 1 D. Geranium (Pelargonium 'Happy Thought') -- 1 E. Impatiens balsimina 'Ice' Series -- 1 http://www.blackrhinoservices.com/Ea...enRecipes.html Düzenleyen zenfree : 12-05-2011 saat 02:11 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Ah Sevgili Zenfree, bu resimlerle bizi çıldıratacaksın, iyi ki akşam bilgisayarım yavaşlamışta bu senin gösterdiklerini görmemişim yoksa uykum kaçacaktı. Canım hepsi birbiriden güzel, inşallah bizde bu güzel uygulamaları yapmayı başarırız. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Açtığınız başlıkların müptelası olmaya başladık )Çoğu bitkiyi tanımasam da ufkumu genişletiyor. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Ufuk genişledikce, cüzdan daralıyor ![]() ![]() ![]() Kafayı yeme noktası da cabası. Bu sabah rüyamda, çimlerin arasından sukulent yoluyordum da ![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Lobelia her yere ne kadar yakışıyor değil mi? Benimkilerin hepsi öldü, bulursam hemen alacağım, geçen seneler denedim, başka çiçekler arasında bir kökü bile bütün saksının havasını değiştiriyor. Bu arada, saksılar yine çok güzel. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Lobelyaları ben de çok seviyorum. İki saksımı onlara ayırdım. Fidanlıklara henüz gelmedi. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
)) Zenfree 'den borç alırsın .Şaka bir yana , Cemo senin elinde bitki çeşitliliği çok .Bir arkana yaslanıp baksan... o bitkilerle ne arajmanlar yapılır .Olmadı yürüyüşlerini sıklaştırırsın. ) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitki sıkıntı değil de, saksı coğalsın istemiyorum. Olanları bir araya toparlamaya calışıyorum. Saksı cekiştirmekten yoruldum ![]() Herşeyi bahceye dikmeye calışıyorum. Bahcede aranjman olacak artık ![]() Ama aklım hep bu başlıkta )Zenfree, batıracak benim ekonomiyi ) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Baştan sona okudum nefis bir konu ve nefis paylaşımlar elinize emeğinize sağlık hepinizi tebrik ederim. En çok ta top şeklindeki saksılıklarda çiçekler enteresan geliyordu hep görüyordum. Şimdi çözdüm teşekkürler.(kafes teli gibi saksılıklara samanımsı birşeyler kullanılarak dipten ekilen üste çıkan fideler.) Samanımsı şey nedir acaba? Arasak ne diye ararız? Ben bauhausta gördümdü ancak videolardan birinde adam pamuk parçalar gibi didikleyerek dizayn etti. Bilmem gördünüzmü teşekkürler paylaşımlara. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Temmuz ayının ilk haftası yapılan:1. sarkan saksıda 2. sepette olan iki aranjmanımın fotolarını bahçeye yüklediğim için buraya koyamadım. Yarın gelişmiş hallerinin fotolarını yüklerim. bunlar harika fikirler....Ne kadar geç kalmışım.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
sayın Fooflower, yaprak güzeli ile düzenlediğiniz sepete bayıldım.ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-01-2012
|
Alıntı:
|