![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Kaybettik...
|
Nur hanım o podestdeki saksınız muhteşem. Özelikle de rengi. ![]() Bende de Catty. saydemiriensis açıyor. Bunu bir serada yıllar önce cılızbir rizom olarak"bulmuştuk" türünü bilemediğimizden beraber bulduğumuz arkadaşın nickine istinaden adlandırmıştım. tür ismi tavsiyelerinizi bekliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Kaybettik...
|
Alıntı:
basit bir iki catt. veya brasovola olmadı laeila ile ikili çapraz. çok eski bir hybrid olduğundan eminim. neden mi bu kadar eminim.. sanırım bulduğum yerle alakalı. orda böylesi sophistike triple bir çapraz beklemiyorum. ancak olabilir de bir de sayın yavuz atamanın bana gönderdiği türe de çok benziyor. onunla karıştırmış olamam ancak bu onun devamı olma ihtimali de geriye dönerek mümkün olacağı kanısını uyandırdı bende. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Severim bulmacaları ![]() Benim fikrim: Bl.(L. fidelensis x B.digbyana) Açıklaması: Brassovola digbyana '#2' Also known as Rhyncholaelia digbyana Is found in Mexico, Belize, Guatemala, Honduras and Costa Rica. This species is from Lenettes This takes bright light to grow and bloom well. Is a good candidate for mounting. Has stiff leaves. Fragrant Bl.(L. fidelensis x B.digbyana) "Light fragrance, beautiful light lavender with a broad notched lip from the digbyana influence. See above for details on digbyana The fidelensis is found in Brazil. This is a cross of two species to form a primary hybrid and came from Lenettes many years ago" Not:İşimden dolayı şu anda çevirisini yazamadım ama akşam yazacağım. Kesin bu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|