View Single Post
Eski 03-12-2011, 00:02   #272
B.Unver
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-10-2011
Nilgün hanım gözünüz aydın, tebriklerOrkidelerle uğraşmak en az diskuslar kadar keyifli değil mi?

Sitenin orkide konusunda tüm yazılarını okudum.Gerçekten güzel yazılar ve muhteşem fotoğraflar var.Ancak şu anda cattleya konusu fazla rağbet görmüyor gibi.Bu ilgi mi çekti gerçekten.Bu kadar güzel kolleksiyonları olan arkadaşlar ki bazıları gerçekten elit bilgiye sahipler niye yazmıyorlar artık diye sormadan geçemedim.Yoksa bendeki kısmetsizlik mi?

Ziya Soner beye bu yazımda da teşekkür etmeden geçemeyeceğim.Bana çiftliğinde ve serasında her gittiğimde yardımcı olması, misafir perverliği ve değerli bilgilerini paylaştığı için.

Bu arada Nur hanımın da o devasa serasını ziyaret ettim geçenlerde.Sağolsun o da zamanını ayırdı, değerli bilgi, tecrübelerini benimle paylaştı ve hoş bir gün geçirmeme yardımcı oldu.Kendisine de buradan çok teşekkür ederim.

Aslında burdan çok merak ettiğim ve yıllarını orkide ile geçirmiş kişilerle de tanışmak, görüşmek ve orkidelerini görüp bilgilerinden yararlanmak isterdim, örneğin en merak ettiğim kişilerden birisi Praecox ve diğer orkide severler.Phalaenopsis bölümü ise oldukça hareketliBu gerçekten iyi.

Her yeni yazımda bahsettiğim gibi yeni heves benim için orkide.Onun için benim kusuruma bakmayın ben biraz daha fotoğraf ekleyeceğim ve gelişmelerini paylaşmaya çalışacağım.

Eklenen Resimler

B.Unver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön