![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
harika çiçekler her rengin kokusu varmı acaba ,elinizde fazla varsa bende talibim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziya beyden aldığım cattleyalar çiçeklerini döktükten 1 ay sonra diplerden sürgün vermeye başladı. Diğer yandan 1,5ay önce Ankara ziyaretimde Ataman beyden aldığım cattleya ve türevi orkidelerde aynı ortamda gelişimlerini sürdürmekteler. Zannediyorum ben orkideye bayağı tutuldum. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
sayın Bunver ankarada nereden aldınız ve ucretini ögrenebilirmiyim acaba |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik...
|
Sayın B.Unver, Allah sizi ıslah etsin. Daha ne diyeyim. Bu tutku adama neler yaptırmaz ki? Nur hanıma sorun bu Catty'ler neler etti ona neler... Serasındaki başarılı Orchları, saksı değişimdeki el becerisini sorulara verdiği cevapları duydukça gördükçe... bundan takribi 3 sene önce ilk Catty'imi gönderdiğim o ev hanımından eser yok artık. ![]() ya da... Sanırım isim benzerliği var ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kaybettik...
|
Nur hanım o podestdeki saksınız muhteşem. Özelikle de rengi. ![]() Bende de Catty. saydemiriensis açıyor. Bunu bir serada yıllar önce cılızbir rizom olarak"bulmuştuk" türünü bilemediğimizden beraber bulduğumuz arkadaşın nickine istinaden adlandırmıştım. tür ismi tavsiyelerinizi bekliyorum ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|