![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-07-2019
|
merhaba orkideme nazar deydirdim cok güzeldi sularken yere düşürdüm ve yeni acan guzel yapragı iki yerinden kırıldı ama kopmadı sag ve sol tarafından yırtıldı yaprak ne yapmalıyım ben tarçın sürdüm mikrop kapmasn diye lutfen yardmcı olur musunuz yaprağı kesmem gerekiyormu yoksa öylece bırakmalı mıyım? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-06-2019
|
Orkidenin kesilen dallarina tarcin suruyoruz zarari olurmu? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Orkidenin kesilen dallarina tarcin suruyoruz zarari olurmu? Guvercin gubresi orkidelere iyi gelirmi? Gubre şerbeti olarak guvercin **** solucan gubresini orkidelere yapraktan fisfisla verebilirmiyiz? Düzenleyen Ametistt : 22-07-2019 saat 14:14 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sürmeyin. Bitki üzerine de zehirli etkiye sahip. Güvercin veya solucan gübresi çok sert olur, bitkiyi yakar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Sn.Doku Kulturcu elimde boyle bir orkidem var cok saglikli masaallah iki tane tohumlama yapmistim birini biraktim digerini kestim guc kaybi olmasin diye .ben bu orkideden keiki almak istiyorum nasil yapabilirim?birde aldigimiz kabuklari mikrodalgada **** buhar banyosunda dezenfekte edebilirmiyiz?arada siradada sulama suyuna camasir suyu katsak koruyucu olurmu mantara kufe karsi ? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kolay gelsin.... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Cok tesekkur ederim.nereden bulabilirim macunu vazelin uygulayanlar var sizce faydasi olurmu? |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Keiki macununu Facebook üzerinden satıyorlar: https://www.facebook.com/hormonpaste/ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-07-2019
|
tesekkürler yıkayayım madem daha önce kesilen dala sürülmesi gerektiğini okumuştum o yuzden sürdüm |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|