![]() |
Sevgili Beyaz Orkide, Bence hepsi çok tutar. Önce Listemizden istediklerinizi seçip sonrada buradan fiyatlara baksanız iyi olur bence. Ama tabi yinede siz bilirsiniz.
|
Alıntı:
|
benim şişede köklendirdiğim 1 tane tomurcuk vermiş,hemen saksıya diktim. Geçen sefer ki gibi dökülmesin diye.5-6 tane mum çiçeğim oldu.
|
Mucip Bey, çok geçmiş olsun. Sizin gibi hayatın zorluklarına rağmen hayata dört elle sarılmış insanlar görmek gerçekten çok güzel.
Hoyadağ Hoya Kompacta nasıl muhteşem bir güzellik ama sanırım bizim listede yok ne yazık ki. Eğer olsaydı hiç kuşkusuz birinci sırada isteyecektim. |
Merhabalar, benim listedeki pubicalyx silver pink sayısını 3 yapar mısınız? Biri bana olacak ikisini de hediye edeceğim de ;)
|
Merhaba,
Son yazışmaları izleyemedim ama sipariş için sayfa belirlenmiş. O sayfadan bizim seçtiklerimiz de aşağıda: 1- Hoya angustifolia 22059 2- Hoya heuschkeliana GPS 3323 3- Hoya mini bell GPS 03531 4- Hoya paziae GPS 10031 5- Hoya shepperdii GPS 00161 6- Shrub-Hoya collection 05001 Siparişlerle ilgilenenlere şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
acaba bu dosyayı sizden rica edebilirmiyim. |
2 Eklenti(ler)
Benim yeni cicilerim de en az ecnebi(:p öyle derler ya) arkadaşları kadar güzel açacaklar:)
|
Sevgili dostlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür etmek isterdim ama siteye yük olmamak için notlarımdan sıra ile yazıyorum. Nevsune,Ephesos,hoyadag,Mor kedi,Elfogi, Sempe,hfz,Penelophe ,Fatma E. ,Sevilay ,İlkin ,İlknur aşık ,Arzu Kasapoğlu Ve memet Hepinize ayrı ayrı en içten sevgi ve saygılarımı sunuyor sağlıklı bir ömür diliyorum hoşçakalın.
|
MUcip bey iyi ki varsınız.
Size bir öğrenci sorusu daha sorabilir miyim? Cam güzeli v.s gibi bitkilerde çok dallı ve çiçekli olması için çiçek budanır ya. Biz de aynı şeyi mum çiçeğine uygulayabilir miyiz?Yani çok dallı ve çiçekli olması için budamak gerekir mi?Yoksa çiçeği küstürür müyüz? Saygılar hocam.;) |
Merhaba. Ben bu sitede yeniyim ve birkaç gündür siteyi dolaşıp bilgi edindim. Gerçekten konular çok kaliteli ve faydalı. Ben de çocukluğumdaki mum çiçeğini yaşatmak istiyorum. Listeye baktım da fiyatlar gerçekten benim anladığım gibi 2-10 € arasında mı? Hepsi çok güzel ve benim birden çok tercihim var. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Sevgili Malina bak ne kalabalık olduk. Boş işler dışında ne hoş işler yaptık. Başkan Gitted ise bizi unuttu, uğramaz oldu :) Arsakay da öyle... Memet mi? O hep mum çiçeği kardeşliğini'nin as başkanı zaten... :) |
Evet, carnosadan başka çeşitlere sahip olma aşmasına geldik. Epey uğraştık ama.
Listelerimiz hazırlanıyor. Şimdi siparişimiz için ödemeyi nasıl yapacağımızı planlamalıyız. Bir havuz oluşturup parayı orda toplayalım ve havale edelim. Herkes, istediği çiçeklerin bedelini o havuza yollasın |
Bunun için de bir süre belirlenmeli ve tüm istekliler o tarihe kadar paralarını yatırıp siparişini kesinleştirmeli.
|
Nevsune hani senin içkiyi fazla kaçırmış iki hoyan ne alamde..? selamlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizlere ömür:( |
Site yönetimine çok teşekkür ederim beni 9 yaş gençleştimişler ve 45 yazmışlar 54 olacak avatar' da doğru yazıyor (aslında 20 de nüfus dairesine anlatamadık) selamlar.
|
Alıntı:
|
Mucip hocam yukarda bir soru sormuştum size.
Cevaplamayı unutmazsınız değil mi?;) |
4 Eklenti(ler)
Arkadaşlar aşağıda eklediğim fotoğraflar bir zamanlar Hamido arkadaşımıza aitlerdi :) fakat sevgili qıtted bu mum çiçeklerine el koymuş durumda :):):)
Hoya Kerii Hoya Meliflua Hoya Multilfora Biri de bilinmeyen :p yapraktan tanımak ta çok zor :) Eh ne diyelim sen şimdilik güle güle büyüt sevgili abiciğim :) |
Üçüncü fotodaki yapraklar sorunlu gibi geldi bana, ne dersiniz?
|
Evet Memet, aynı şeyi ben de söylemiştim güzel bir bakım ile toparlanmaya başlamış saksı kök doluymuş:) ve yeni sürgünler varmış :))
|
Alıntı:
|
Merhaba malesef o sorumun cevabını alamadım. Tekrar gün yüzüne çıkarttığınız için de teşekkür ederim ;) İntte gezerken görmüştüm o resmi ve Hoya meliflua diye aratınca karşıma o güzel resimdeki hali çıkmıştı. Sanırım benim istediğim meliflua o resimdekinden değil.
Bir zamanlar ingilizcem çok iyiydi ama konuşmaya konuşmaya baya unuttum malesef :( Sanki paul Shirley'de meliflua'nın resmine tıklayınca güneş gören görmeyen türlerinde değişik renkler olabileceğinden mi bahsediyor anlamadım, güneş görürse daha kırmızı olur, renk efektleri olabilir diyor sanırım. Bir anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. ;) Ben yine de getirteceğim bu türü. Denemeye değer. Bakarsınız cidden güzeldir çok kişiye dağıtırım ben de, büyütmeyi başarabilirsem tabii ;) |
:))) Valla tekrar okudum da yazanları sanırım bu tür gölgeyi seviyormuş. Diğer türlerin bazıları güneş ışığına ihtiyaç duyuyormuş sanırım çiçek açmak için. Bu tür güneşi sevmiyor anlaşılan. Aman yanlışım varsa düzeltin ;)
|
Mehmet bey,gelecek çelikler için ödemeleri bir banka hesabına mı yapacağız?
Bir de Euro olarak mı,YTL karşılığı mı yapacağız? En geç hangi tarihe kadar yapacağız? Bence,siz tüm bunları belirlerlerseniz süreç biraz daha hız kazanır diye düşünüyorum.Nacizane benim düşüncem.;) |
Arkadaşlar geldi!!!!
Mucip bey bana söz verdiği gibi Hoya yolladı.Sizlerle paylaşmak istedim. Kendisine huzurlarınızda sonsuz minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. Mucip bey,sağ olun,var olun.Allah ne muradınız varsa versin. Çok çok çok teşekkür ederim.Sayenizde ilk mum çiçeğime kavuştum.;) :D :D :D :D :D |
Ne güzel ne güzel. Çok sevindim sizin adınıza valla :p Umarım mutlu mesut bakarsınız. Benimki de yarın gelecek inşallah. Malum uzak şehirden 2 günde geliyor kargo Adana'ya. Bütün gün dükkanda bekleyeceğim büyük bir heyecanla ama :cool:
|
İlkin hanım çok teşekkürler.Valla mutfağın oturma şeklini değiştirdim mum çiçeğim için.:D
Akşam geldiğinde eşimin de yüzünün şekli değişecek ama olsun.:p ''Sen sonunda bizi de evden atacaksın bu çiçekler için''diyordu. O kadar da değil ama biraz değişiklikler oluyor tabii.:rolleyes: |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025