![]() |
Bir soru daha :)
Şimdi ben ilk fırsatta toprağa geçirecem çeliklerimi. Ancak şunu halâ anlamış değilim. Çiçeğin mutlaka direk olarak güneş görmesi gerekiyor mu ? Yoksa Günboyu aydınlık bir yerde kalması yeterli mi ? Benim koymayı planladığım yerde direk olarak güneş almıyor. Ama oda öğleden sonra devamlı direk olarak güneş alıyor.Çiçeğimi masanın üzerindeki rafa koyacağım için güneş daha altlara vuruyor. Umarım yerini sever :) Yok illa direk güneş görmesi gerekli ise yeni yer arayışlarına girecem, annemi ikna etme operasyonlarına başlıyacam :) |
selamlar tekrar
5 Eklenti(ler)
bunlarda son halleri.nazar değmesin.
|
Maşallah :)
kokusunu da gönderirmisin ;) |
Maşallah çok güzeller.Benim de 17 yıllık bir mum çiçeğim var.Ama başına gelenleri bir duysanız beni siteden atarsınız heralde :(
|
Merhaba,
Sevgili hfz beni çok mutlu ettin. Ben sana adresimi istersen özelden verebilirim.Ama kargo ile gelirken bir şey olmaz işallah.Dört gözle çeliğimi bekliyorum çok sağol. |
kirmizi, senin çiçekler böyle perdenin arkasında devamlı güneşe maruz kalmıyor mu ?
|
Alıntı:
Bu arada, bugün sevgili Habibe ve Ephesos'a gönderdim mum çeliklerini.. Son kalanı da Sn. Godetya rica etmiş ona göndereceğim yarın sizinki ile birlikte.. Bol çiçekli günler dilerim hepimize..;) |
Kiirmizii Maşallah.
Süper. NAsıl yaptınızda bu kadar güzel açtı.En kısa zamanda bir mum çiçeği bulmam lazım.Mahalle mahalle dolaşıyım.Belki mum çiçeğini satan biri bulurum. |
Maaşaallah muazzam bir durum...
|
Çok şükür gayet salıklı, büyümesine devam etmekte. Yakında fotoğrafını da eklerim.
Alıntı:
Şu, "bulamaz iseniz" koşulunu bir kenara bırakabilir miyiz? :) Çok sabırsızlanıyorum da :) Alıntı:
|
çiçeğin durduğu yer sadece sabah güneşinin vurdugu bir nokta.çok uzadıkları için tavana çivi çakmak zorunda kaldım.çiçekler bozulmasın diye dokunamıyorum .ama çiçekler geçtikten sonra özel bir çitalardan duvar yaptıracagım ona rahatca sarması için.perdedende kurtulmuş olacak:)
|
Sevgili kiirmizii ellerine sağlık şaheser yaratmışsın kesinlikle.
|
Alıntı:
|
tesekkürler darla.bakmaya doyamıyorum.hergün yeni bir çiçek açıyor.nazar değecek:)
|
Benim böyle bir çiçeğim olsa onu kucaklamak isterdim öyle bir his uyandırıyor nedense.
|
Aman kırmızıı aman , gözümüzden sakınarak bakıyoruz. Nazar değmesin inşallah.
|
Merhaba benimde çiçeğim şimdi geldi.
Teşekkürler hfz..Çok mutluyummm. |
Hayırlı uğurlu olsun darla. O duyguyu ben çok iyi biliyorum. :)
Benim çeliklerim toprağa kavuştu artık. İnşallah bir sorun çıkmadan yaşamına devam eder ve beni çiçekleriyle ödüllendirir. |
Nazar değmesin
Alıntı:
|
Sevgili Bekir şimdide köklendirme heyecanı sardı.Bildiğim halde yapamayacağım diye korkuyorum çok.
|
eline mum çiçeği çeliği olan varsa bende bir tane rica edebilirmiyim. Bide bi soru daha normalde çiçekçilerde satılmıyormu? bu çiçek
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok üzgünüm..:o Yukarıda bir yerde belirtmiştim.. Godetya arkadaşımıza gönderdim onu da.. |
Alıntı:
Ben her sabah kalktığımda bakıyordum çeliklere. Perdeyi açıyordum hemen oda daha aydınlık olsun diye :) |
Merhaba sevgili Bekir bende eve gitmeyi çeliğime bakmayı heyecanla bekliyorum.
Güneş gelsin diye sabah bende perdeyi açtım işallah işe yarar bu kadar zahmet. |
İnşallah :)
|
Çelikler toprağa geçince ilk yaşam belirtilerini ne zaman alıyoruz aşağı yukarı? Yani tutup tutmadığını , yerini beğenip beğenmediğini , suyunu yeterli bulup bulmadığını :)) Abartıyormuyum ne ? :)
|
Kurumazsa yaşadığını anlıyorsun;)Benimki 2 ay bekledi ilk yaprağını açmak için .Hatta bir ara acaba bu tutmadı mı dedim?
|
selam
arkadaşlar sizlere yani bilenlere sormak istediğim bişi var.çiçeğim bol bol açtı açmasına da hiç kokmuyor.neden olabilir acaba?
|
Çok ilginç bir durum.Okadar güzel açmış .Ama kokmuyor.Önceden kokuyormuydu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025