![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Uyarınız için teşekkürler Levent bey.Ama çok güzel köklendirmişsiniz dayanamadım ekleyiverdim.O zaman arkadaşlara 1. fotoğrafı örnek verelim. Bu arada fotoğraftaki çeliğinizin akıbeti ne oldu yaşamıyormu ? Ful arama çalışmalarınızıda yakinen takip ediyorum bulamaz iseniz kendi fulümden bir çelik budayıp gönderirim artık size ama bu en son çare ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür gayet salıklı, büyümesine devam etmekte. Yakında fotoğrafını da eklerim. Alıntı:
Şu, "bulamaz iseniz" koşulunu bir kenara bırakabilir miyiz? ![]() Çok sabırsızlanıyorum da ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-07-2006
|
arkadaşlar sonbaharda gelen çentiğimi diktim demiştim hatırlarsanız.ekimin üstüne yaklaşık 8 yaprak verdi.ancak birde uzun bir şey uzamaya başladı.alt yaprakların arasından.hemen çiçek açacak diye umutlanabilirmiyim acaba ne dersiniz feci sabırsızlanıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-04-2007
|
Alıntı:
Çiçeklerinizin en kısa zamanda açması dileğiyle, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Bugün markete uğradım toprak bakmak için.Tek çeşit toprak vardı. Üzerinde de humusla ilgili birşey yazmıyordu. Aslında humuzun ne olduğunu da bilmiyorum ya ![]() Bi de koca poşetlerde torf vardı. Su tutuyormuş galiba bu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Bir soru daha ![]() Şimdi ben ilk fırsatta toprağa geçirecem çeliklerimi. Ancak şunu halâ anlamış değilim. Çiçeğin mutlaka direk olarak güneş görmesi gerekiyor mu ? Yoksa Günboyu aydınlık bir yerde kalması yeterli mi ? Benim koymayı planladığım yerde direk olarak güneş almıyor. Ama oda öğleden sonra devamlı direk olarak güneş alıyor.Çiçeğimi masanın üzerindeki rafa koyacağım için güneş daha altlara vuruyor. Umarım yerini sever ![]() Yok illa direk güneş görmesi gerekli ise yeni yer arayışlarına girecem, annemi ikna etme operasyonlarına başlıyacam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
selamlar tekrar
bunlarda son halleri.nazar değmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Merhaba, Sevgili hfz beni çok mutlu ettin. Ben sana adresimi istersen özelden verebilirim.Ama kargo ile gelirken bir şey olmaz işallah.Dört gözle çeliğimi bekliyorum çok sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu arada, bugün sevgili Habibe ve Ephesos'a gönderdim mum çeliklerini.. Son kalanı da Sn. Godetya rica etmiş ona göndereceğim yarın sizinki ile birlikte.. Bol çiçekli günler dilerim hepimize.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
kirmizi, senin çiçekler böyle perdenin arkasında devamlı güneşe maruz kalmıyor mu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Kiirmizii Maşallah. Süper. NAsıl yaptınızda bu kadar güzel açtı.En kısa zamanda bir mum çiçeği bulmam lazım.Mahalle mahalle dolaşıyım.Belki mum çiçeğini satan biri bulurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kiirmizii ellerine sağlık şaheser yaratmışsın kesinlikle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Benim böyle bir çiçeğim olsa onu kucaklamak isterdim öyle bir his uyandırıyor nedense. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba benimde çiçeğim şimdi geldi. Teşekkürler hfz..Çok mutluyummm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaçsever
|
Hayırlı uğurlu olsun darla. O duyguyu ben çok iyi biliyorum. ![]() Benim çeliklerim toprağa kavuştu artık. İnşallah bir sorun çıkmadan yaşamına devam eder ve beni çiçekleriyle ödüllendirir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bekir şimdide köklendirme heyecanı sardı.Bildiğim halde yapamayacağım diye korkuyorum çok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Ben her sabah kalktığımda bakıyordum çeliklere. Perdeyi açıyordum hemen oda daha aydınlık olsun diye ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Alev
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
eline mum çiçeği çeliği olan varsa bende bir tane rica edebilirmiyim. Bide bi soru daha normalde çiçekçilerde satılmıyormu? bu çiçek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili Bekir bende eve gitmeyi çeliğime bakmayı heyecanla bekliyorum. Güneş gelsin diye sabah bende perdeyi açtım işallah işe yarar bu kadar zahmet. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
|
İnşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaçsever
|
Çelikler toprağa geçince ilk yaşam belirtilerini ne zaman alıyoruz aşağı yukarı? Yani tutup tutmadığını , yerini beğenip beğenmediğini , suyunu yeterli bulup bulmadığını ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
|
selam
arkadaşlar sizlere yani bilenlere sormak istediğim bişi var.çiçeğim bol bol açtı açmasına da hiç kokmuyor.neden olabilir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok ilginç bir durum.Okadar güzel açmış .Ama kokmuyor.Önceden kokuyormuydu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaçsever
|
yok .açtı açalı hiç kokmadı.önceden az çiçek var ben kokusunu almıyorumdur dedim.ama şimdi hepsi açtı gene koku yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|