![]() |
|
![]() |
#871 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Bir soru daha ![]() Şimdi ben ilk fırsatta toprağa geçirecem çeliklerimi. Ancak şunu halâ anlamış değilim. Çiçeğin mutlaka direk olarak güneş görmesi gerekiyor mu ? Yoksa Günboyu aydınlık bir yerde kalması yeterli mi ? Benim koymayı planladığım yerde direk olarak güneş almıyor. Ama oda öğleden sonra devamlı direk olarak güneş alıyor.Çiçeğimi masanın üzerindeki rafa koyacağım için güneş daha altlara vuruyor. Umarım yerini sever ![]() Yok illa direk güneş görmesi gerekli ise yeni yer arayışlarına girecem, annemi ikna etme operasyonlarına başlıyacam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
selamlar tekrar
bunlarda son halleri.nazar değmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Merhaba, Sevgili hfz beni çok mutlu ettin. Ben sana adresimi istersen özelden verebilirim.Ama kargo ile gelirken bir şey olmaz işallah.Dört gözle çeliğimi bekliyorum çok sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Ağaçsever
|
kirmizi, senin çiçekler böyle perdenin arkasında devamlı güneşe maruz kalmıyor mu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu arada, bugün sevgili Habibe ve Ephesos'a gönderdim mum çeliklerini.. Son kalanı da Sn. Godetya rica etmiş ona göndereceğim yarın sizinki ile birlikte.. Bol çiçekli günler dilerim hepimize.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Kiirmizii Maşallah. Süper. NAsıl yaptınızda bu kadar güzel açtı.En kısa zamanda bir mum çiçeği bulmam lazım.Mahalle mahalle dolaşıyım.Belki mum çiçeğini satan biri bulurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Ağaç Dostu
|
Çok şükür gayet salıklı, büyümesine devam etmekte. Yakında fotoğrafını da eklerim. Alıntı:
Şu, "bulamaz iseniz" koşulunu bir kenara bırakabilir miyiz? ![]() Çok sabırsızlanıyorum da ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Ağaçsever
|
çiçeğin durduğu yer sadece sabah güneşinin vurdugu bir nokta.çok uzadıkları için tavana çivi çakmak zorunda kaldım.çiçekler bozulmasın diye dokunamıyorum .ama çiçekler geçtikten sonra özel bir çitalardan duvar yaptıracagım ona rahatca sarması için.perdedende kurtulmuş olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kiirmizii ellerine sağlık şaheser yaratmışsın kesinlikle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaçsever
|
tesekkürler darla.bakmaya doyamıyorum.hergün yeni bir çiçek açıyor.nazar değecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Ağaç Dostu
|
Benim böyle bir çiçeğim olsa onu kucaklamak isterdim öyle bir his uyandırıyor nedense. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba benimde çiçeğim şimdi geldi. Teşekkürler hfz..Çok mutluyummm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Ağaçsever
|
Hayırlı uğurlu olsun darla. O duyguyu ben çok iyi biliyorum. ![]() Benim çeliklerim toprağa kavuştu artık. İnşallah bir sorun çıkmadan yaşamına devam eder ve beni çiçekleriyle ödüllendirir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bekir şimdide köklendirme heyecanı sardı.Bildiğim halde yapamayacağım diye korkuyorum çok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Alev
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
eline mum çiçeği çeliği olan varsa bende bir tane rica edebilirmiyim. Bide bi soru daha normalde çiçekçilerde satılmıyormu? bu çiçek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Alev
Giriş Tarihi: 11-04-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok üzgünüm.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Ben her sabah kalktığımda bakıyordum çeliklere. Perdeyi açıyordum hemen oda daha aydınlık olsun diye ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili Bekir bende eve gitmeyi çeliğime bakmayı heyecanla bekliyorum. Güneş gelsin diye sabah bende perdeyi açtım işallah işe yarar bu kadar zahmet. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Ağaçsever
|
İnşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Ağaçsever
|
Çelikler toprağa geçince ilk yaşam belirtilerini ne zaman alıyoruz aşağı yukarı? Yani tutup tutmadığını , yerini beğenip beğenmediğini , suyunu yeterli bulup bulmadığını ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Ağaçsever
|
selam
arkadaşlar sizlere yani bilenlere sormak istediğim bişi var.çiçeğim bol bol açtı açmasına da hiç kokmuyor.neden olabilir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Çok ilginç bir durum.Okadar güzel açmış .Ama kokmuyor.Önceden kokuyormuydu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |