![]() |
|
![]() |
#901 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
yok .açtı açalı hiç kokmadı.önceden az çiçek var ben kokusunu almıyorumdur dedim.ama şimdi hepsi açtı gene koku yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Nazar olabilir ama.Hocalarımıza sormak lazım. Mine Hanım Selahattin Bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Kokmayan cinsleri mi var yoksa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Koku işi çok mühim. kokması lazım benimkinin. Yoksa kokmayacak mı ? Hercai61 nerelerdesin? Kokuyor mu benimki, yani seninki ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Ağaçsever
|
acaba bu tutup tutmama döneminde ki sulama yöntemimiz nasıl olmalı? Normal bir dönemde okuduğum kadarıyla toprağı kuruyunca sulamalıyız. Ama şimdi acaba tuttumu tutmadımı derken ha bire sulayasım geliyor. Şu ana kadar kendime hakim oldum. Dayanamıyacağım artık... Biri birşey söylesin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Çiçeğinizi çok sulayarak çürümesine yol açabilirsiniz. Nemli olması yeterlidir.. Kuruma aşaması çiçek tuttuktan sonra olan bakım kısmı.. Ben ne yaptığımı söyleyeyim yeni diktiklerime.. Üst toprak kuru olsa bile parmağımı batırıyorum bir kenarından saksının içine.. Ve toprağın daha alt kısmının nemini parmağımla hissederek ölçüyorum.. ![]() ![]() Bu arada diktiğim Mum çiçekleri 2 aydır hiç belirti göstermediler büyüme gibi bir konuda. Ama hiç sorun değil.. Biliyorum; hala yaşıyorlar, çünki öldüklerinde anlıyorsunuz.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bizimkiler de mi kokmayacak acaba? Daha çiçek açma aşamasına bile gelmemiştik ama.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Ağaçsever
|
Sabır Ya sabır ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Ağaçsever
|
![]() senin çiçeğin hiç bi derdi yok galiba. Buralara fazla uğramıyorsun. Eğer bi derdi yoksa çiçeğin çok güzeldir şuan. Ben çiçeğimin atalarını görmek istiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Ağaç Dostu
|
![]() 6 aydır büyümeyen çiçeğimin sorununu buldum: Büyük saksıya ekmek. Zavallı sadece kök için uğraşmış. Yeni yetiştirecek arkadaşların bilgisine sunulur. Belki de benden başka herkes biliyordur, küçük bitki küçük saksıya ekilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Merhaba, Sayın hfz verdiğiniz çeliklerimden büyük olanı pıtır pıtır minicik kökler çıkarmaya başladı.Ama ufak olanı zorlanıyor sanırım.Merakla bekliyorum 1 hafta oldu daha. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Ağaç Dostu
|
Afyonda Tarım Müdürlüğü serasında çiçek satılıyor.Mum çiçeği gördüm. Onu satmadıklarını söylediler.Görseniz doğru dürüst yaprağı yok üzeri tomurcuk dolu. Bizde o kadar özeniyoruz,Köklerini çürüttüm.Şimdide köklendirmeyi beceremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Sevgili Habibe çeliklerimiz köklenene kadar işallah kanser olmayız meraktan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Darla ve Habibe, çok sevindim.. ![]() ![]() Birazcık köke benzesinler o zaman, azıcık sabır.. Mesajı yazarken baktım.. 15. sayfada 428 ve 446 nolu mesajları bir okuyun isterseniz.. Sevgili Ephesos, sorun olmaması gerek.. Arkadaşlara da aynı çiçeğin çeliğini gönderdim. Sıcak bir yerde değil mi? Mine Hanım'ın tarifi oksijenli suyu deneyin.. Keşke resmini koyabilseydiniz.. Bunda sorun olursa -söz- size tutmuş fide gönderirim.. ![]() Ben aslında hiç suda köklendirmeden dikmiştim çeliklerimi.. Çiçeklerde 3 aydır hiç hareket olmamasına rağmen Sevgili Elfogi için topraktan çıkardığım çeliğin fazlasıyla köklendiğini gördüm.. Yani suda köklendirmeden direkt toprağa da diktiğinizde başarılı olabiliyorsunuz.. Çok yakmayan güneşi seviyor benimkiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ful yerine Arap Yasemeni alanlar... ![]() ![]() Bu nasıl bir sevgidir böyle? Sevgili Benben1967, çiçeğin çok güzel.. ![]() Ama; eğer Mum diye aldıysan bu Mum Çiçeği değil.. ![]() 22. sayfada 647 nolu mesaja bakar mısın?.. Yine de çok güzel. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Ağaç Dostu
|
YAVVV bende şüphelenmiştim işin ilginç yanı bu yasemine çok benziyor da dedim alırken ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Bu tür şirketlerde müşteri hizmetleri vardır.. Müşteri memnun değil! ![]() ![]() ![]() İsimlerini hak ediyorlarsa sanırım sana en güzelinden bir Mum Çiçeği bulurlar.. ![]() ![]() ![]() Çok güldüm ![]() Şaka bir yana aslında hakikaten bu tür büyük alış-veriş merkezlerinin bu tür yanlışlar yapmaması gerekiyor ve müşterinin de uygun şekilde yanlışa müdahale etmesi gerekiyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|