![]() |
|
![]() |
#514 |
Ağaç Dostu
|
Benimkiler Mine Hn'ın uyarısı ile acilen toprağa alındılar birkaç hafta önce, halen hayatta görünüyorlar. Bakalım bir gelişme olursa fotoğraflayıp buraya eklerim. Saygılar. Bu arada Ali H. Ali'nin de çiçeğine maaşallah demeyi bir zaruret görüyorum. ![]() Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar benim mum cicegim de, simdiki gibi deyildi. Moralinizi bozmayin, sizin mum ciceklerinizin de boyle ciceklendigi gunler gelecek. Ben ekledigim resimlerle mum ciceklerinizin ileride nasil olacagini gormeniz, bir bilgi edinmeniz icindi. Mine hanimin, bircok uye bu cicekle yeni tanisiyor sozunden yola cikarak, mum ciceginin cicek sapciklarini resimledim, ekliyorum cicek sapciklarinin ileride mum ciceginizin uzerinde nasil olacagini gorursunuz. Hepiniz sevgi ile kaliniz. ![]() ![]() cok yillik cicek sapciklari uclarinda cicekler acilmadan once. ![]() cok yilli cicek sapciginin uzerindeki cicek tomurcuklari. ![]() bir yil onceki cicek sapciginin uzerindeki cicek tomurcuklari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Ali H ALI sizin bitkiniz dışarıda duruyor galiba. İklim olarakta sıcak bir yerdesiniz bize önerebileceğiniz bişeyler daha varmı bakımıyla ilgili. Benim suda bekleyen bir çeliğim var ekerken nasıl yollar izlemeleyim. İzmirde havalar serin ama çok soğuk olmuyor. Güneşi mi gölgeyi mi sever mum çiçeği? Sizin çiçekler bir hayli heyecanlandırdı beni. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Aesnantus yanlış yazmış olabilirim bende bir de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-07-2006
|
sağolsun sevgili qıtted'in bana gönderdiği fidecik yeni yeni şefkatime cevap vermeye başladı.iki fide arasındaki kısımdan yeni fışkınlar vermeye başladı yaaa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-07-2006
|
bayram ziyaretinde bir tanıdığımızın evinde koccaman ki yaklaşık 10 yıllık bir mum çiçeği gördüm.veeeee üzücü haber 10 yıl sonra onlarda ilk kez açtığını görmüşler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
agaclar.net
|
Ama bu bence sevindirici haber, nihayet emeklerinin karşılığını almışlar ![]() Şaka bir yana işte bu yüzden bu nadide nazlı çiçeği kaybediyoruz Arzu Hanım. O kadar sabırsız olduk ki, güzelim bitkiyi geç açıyor diye evimizde barındırmaz atar olduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaç Dostu
|
Papatyam geçmiş olsun benim hasta olan um çiçeğimde ölüyor. Her gün bir yaprak atıyor. Hala suda bakalım ne zaman yaşama belirtisi gösterecek. Bu arada sizin tohumlar yola çıktı yarın elinizde olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaç Dostu
|
sağol adacım sanada geçmiş olsun ![]() tohumların yolda olmasına çok sevindim çok teşekkür ederim yarını sabırsızlıkla bekliyorum , hangi kargo ile gönderdin ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|