![]() |
|
![]() |
#5011 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5013 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Fatih kardeşim benimkide atakta zaten geçen gün fotoğrafını buraya eklemiştim sürgünü sürekli uzuyor şuan boyu 50 cm ![]() ![]() Ha bir de kardeşim ben senin mum çiçeklerini sardırma mekanizmalarını mı diyim yöntemlerini mi diyim merak ediyorum boydan şöle birkaç fotoğraf eklersen sevinirim hem benim için de fikir olur ![]() Düzenleyen bay tömürcek : 17-08-2012 saat 13:00 Neden: bilgi ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5014 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2012
|
El yapımı özel bir karışım varmı acaba besin takviyesi için? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5015 |
Ağaç Dostu
|
Özellikle hoyalarda kullanmak üzere enzim yapmayı deniyorum. Besin olarak kullanan arkadaşlar çok başarılı olduğunu söylüyor, incelemenizi öneririm. http://www.agaclar.net/forum/temel-k...tm#post1011142 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5016 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5018 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2011
|
GÜLSEN_ Hanım' ın şubat 2012 de bir sözüme hiç tereddüt etmeden gönderdiği hoya çeliklerimden 1 adedini çimlendirmeyi başardım. Gösterdiği iyi niyet, hoşgörü ve paylaşımı için buradan kendilerine birkez daha teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5019 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2011
|
ya off inanmıyorum yaa bilseydim daha fazla alırdım neyi diceksiniz haklı olarak teyzemde 30'a yakın çelik vardı ve ben ala ala 2 tane aldım hepside köklüydü(kökün uzunluğu 7-8 cm vardı)birdaha sorduğumda hepsine güneş vurduğu ve hepsinin buruşup öldüğüydü bilseydim fazla fazla alır yollardım neyse sözüm olsun sizlere çelik göndericem(ehh nede olsa 2-3 yıla olur benimkilerde (: ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5023 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
merhaba işte benim karnosam çiçek açtı çok mutluyum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5025 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5026 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-08-2012
|
Nicole Riley adında bir kadın tohumdan Hoya Carnosa denemesini yüklemiş. Tohumları ektiği ortam çok ilginç. ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Bir tahılın kabukları gibi. Ne olduğu konusunda fikri olan var mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5028 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Memmet Beye katılıyorum pirinç kabuğu, çok ilginç bir deneyim... Şimdi birde pirinç kabuğumu arayacağız. Yosunu bulamıyoruz, Söğüt torfu keza öyle ![]() Yakında bir deneyimde ben açıklayacağım, henüz emin değilim. Uzun yıllar kullanılabilecek bir materyal çünki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5031 |
Ağaç Dostu
|
alacakaranlık, pirinç yani çeltik kabuğu satışı da yapıyor. Bilgilerinize http://www.agaclar.net/forum/toprak-...tm#post1016919 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5032 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-08-2012
|
![]() Benimkilerden bir kare ![]() ![]() destek yapmadığım için hepsi sarmaş dolaş olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5033 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Ağaçlar.net sayesinde tanıdığım mum çiçeğine sahip olabilmek için çok uğraştım.Geçen sene güzel çiçeklerini görebildim.Bu yıl maalesef çiçek açmadı. Fotoğraf yüklemeyi ilk defa carnosamda denemek istedim.Umarım başarabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5034 |
Ağaç Dostu
|
Sayın eylül mum çiçeğiniz çok güzelmiş gerçekten. Herkesinkinden kendi mum çiçeğime pay çıkarıyorum bundan da çıkarayım bari inşallah benim mum çiçeğimde önümüzdeki yaz bukadar güzel çiçeklenir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5035 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Sayın tömürcek daha güzelleri sizin olsun .Ben burada tanıdım mum çiçeğini ve malum halimiz,rüyalarımızda bile onlar var.Biz onları ne kadar sever ve istersek onlarda bize o kadar yakınlaşıyor.İnşallah en kısa zamanda mutlu eder sizi çiçeğiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5036 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tömürcek, Söğüt gübresindeki hoya çeliği ne durumda , merak ediyorum ? Güzel bir karışımla bizleri tanıştırdığını düşünüyorum. http://www.agaclar.net/forum/mum-cic...tm#post1018597 başlığında gelişmelerini lütfen bizlerle paylaş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5037 |
Ağaç Dostu
|
Hoyalarda besin kullanımı da sık sorulan sorulardan biri. Ayrı başlık altında deneyimlerimizi paylaşmanın, bilginin farklı başlık ya da sayfalarda kaybolmasını ve soru tekrarını önleyeceğini düşünüyorum. http://www.agaclar.net/forum/mum-cicegi-hoya/28455.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5038 |
Ağaç Dostu
|
Sayın eylül iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ![]() ![]() Ogün bugündür heryere sordum herkesi aradım yok yok yok... En sonunda bu siteye üye oldum ve fatih arkadaşımdan rica ettim sağolsun beni kırmadı bana çelik gönderdi şuan o çelik 60 cm ![]() Daha sonra hatice (missmenas) ablanında bana mum çiçeği sözü vardı benim için köklendirmiş iki dal halinde yaklaşık 1 buçuk mereye yakın (allah herşeyi gönlüne göre versin) gönderdi 1 ay oldu yerini sevdi bayağı yapraklandı 1 tane de çiçek sapı var onu çok merak ediyorum açsın diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5039 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Geçen şubat ayında kopmuş yaprak olarak diktiğim iki ayrı hoyanın ilk hali böyleydi http://www.agaclar.net/forum/907015-post5608.htm ve aradan geçen 8 ay sonrasındaki hali bu şekilde. Kökler saksıları doldurmuş vaziyette ama toprak üstünde 2 cmlik bir uzama dışında başka bir gelişme yok.Bakalım gelişimleri nasıl devam edecek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5040 |
Ağaç Dostu
|
Adapazarlı mum çiçeği severlere bir müjdem var ![]() ![]() Vatan hastanesinin sokağında arada saraçlar sokak var o sokakta kamelya çiçekçilik var bugün sordum mum çiçeği var dedi ağzım açık kaldı. Aylardır arayıp bulamadığım ve bu site sayesinde edindiğim mum çiçeği sonunda adapazarınada gelmiş. Bir tane kalmış ama üzülmeyin artık getireceğim dedi isterseniz sipariş verebilirsiniz ![]() ![]() Velhasılı arkadaşlar mum çieği arayan arkdaşlarıma kaçırılmayacak fırsat diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|