![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-02-2013
|
Alıntı:
cesaret güzel deneyelim ki öğrenelim değil mi ![]() geçen yazmış olmalıyım aldığımız kitlerdeki misel durumunu bilmiyoruz normal mi yoksa göstermelik mi tepesinden çıkanlar sadece bende bunda tereddüt etmiştim. *** delinen yerlerden mantar çıkar hevesimiz kırılmaz ![]() birde mantarlar çıkınca ortam ısısını değiştirmek lazımmış banyo kaç derece acaba ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Banyo tahminen 23 derece filandır.Peteği kapatamadım üzerine kalın bir havluyu ıslatıp sardım sonra giderleri tıkayıp banyoya su doldurmayı düşünüyorum. Dahada kıpırdamazlarsa benim yapıcam bişey yok buzdolabındaki numuneyle yola devam ederim |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Hatay Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bakın burda poşet bile çıkarılmış ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() Ben kiti sarmadım banyonun ısısını düşürmek için peteği sardım havluyu iyice ıslattım aşırı sıcağı önleyip mevcut havlunun neminden yararlanmak istedim .Peteği kapatamadığımı söylemişmiydim![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
geçen birine yazmıştım odanın sıcaklığı 12 derece diye ve mantar farklı evrelerde farklı ısı değerleri istiyor denmişti. ben de 12 derecede ısıtıcı kullanmasam yetişmez mi demiştim ![]() cevap: canı isterse mantar verir artık ![]() sizinkide öyle olmasın sakın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
nem istiyor yok ışık istiyor sıcaklıkta olmazsa olmaz hava sirkülasyonuda lazımmış benim hiçbir oda bunların hepsini tam karşılamaz evin bütün odalarını gezecek benim kitler Çok gezen kültürlü mantar olacak benimkiler |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
gördünüz mü mantarlar çıkınca dereceyi düşürmek lazım diyor demi ![]() yeni bir tür doğuyor-- kültürlü istiridye mantarı -- ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|