agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Mantar
(https)




Beğeni Düzeni232Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2016, 12:36   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-04-2016
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 20
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi verdoque Mesajı Göster
Ticari üretiyorsanız hem pahalıya gelir hem de bakteriyel kontaminasyon riskini arttırdığı söyleniyor. Evde hobi amaçlı yapıyorsanız ezmek yerine 1 gün suda bekletip sonra da taneler dağılmayacak kadar kaynatıp ekleyebilirsiniz. Taneler parçalandığında bakteriyel kontaminasyonu hızlandırıyormuş.
Cevap için teşekkürler. Evin bahçesinde odunluk gibi bir yer vardı (betonarme ve 1 ufak penceri kapısındada havalandırma aynı zamanda hava sirkülasyonu için geniş bir bacası var) şuan boşaldı kireçledim temizledim. Sadece hobi amaçlı ilk defa deneyecem. Miseller dün geldi. Bu sabahta 1 parça 20m çapında yaklaşık 80cm civarı bir kavak kütüğü buldum (daha dış kabukları üzerinde taze) Birazdanda gidip saman arayacam. Dediğiniz gibi bakteri sorunu varsa buğday yerine kepekte alırım, bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum.

verdoque beğendi.
DoganGLC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025