View Single Post
Eski 29-04-2016, 08:58   #188
verdoque
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-06-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 554
Ticari üretiyorsanız hem pahalıya gelir hem de bakteriyel kontaminasyon riskini arttırdığı söyleniyor. Evde hobi amaçlı yapıyorsanız ezmek yerine 1 gün suda bekletip sonra da taneler dağılmayacak kadar kaynatıp ekleyebilirsiniz. Taneler parçalandığında bakteriyel kontaminasyonu hızlandırıyormuş.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DoganGLC Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar buğday kepeği bulamadımda acaba kepek yerine bir miktar buğdayı ezerek samana eklesem olurmu ?

verdoque Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön