agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-07-2008, 01:55   #11
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Sayın çilek_2, verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. Hem beyaz, hem de pembe dutu (başlangıçta pembe olup, olgunlaşınca şarap rengine dönen) yarı gölgede kuruttum.Pembe dut ne kadar tatlıysa, beyaz dut tam tersi tatsızdı. Galiba cinslerinden kaynaklanıyor. Seneye (bulabilirsem şimdilerde) beyaz duta aşı yaptırmaya karar verdim. Yarın ağaçta son kalan beyaz dutları silkeleyip tekrar kurutacağım (Tatsızdı ama önceki kuruttuğumu bitirdik.)

İlk yaptıklarım denemelik olduğundan azar azar yapıyorum, güzel oluncada niye az yaptım diye kendime kızıyorum.

Bu sene fasulyeden umudu kestim. Çok sıcaklara geldiği için dökmüyor. İkinci ekimide yapıp yapmamak arasında kararsız kaldım. (Geçen sene aldığım börülce tohumlarını koyduğum yeri bulamadığımdan bu sene ekemedim, o da seneye denenecekler arasına girdi.)

Patlıcana gelince kurusunun tadını merak ettiğim için bu sene dolmalık kurutacaktım; karnıyarıklık şeklindede denerim.

Tekrar teşekkürler.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025