agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-01-2008, 23:41   #11
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Ben Trilye ile değil Gemlik zeytini ile yaptım. Trilye(şimdiki adı Zeytinbağı) Mudanya'nın ilerisindedir. Gemlik ise İstanbul yolundadır. Ama sizin kastınız tür ise onun da aynı olduğunu sanmıyorum.

Kilerde yaklaşık 27-28 derecede kaldılar. İlk başlarda suyunu hergün değiştirdim ama sonra bu süreyi bir hafta on güne kadar çıkardım. Zeytinleri iki yerden uzunlamasına çizmiştim. Tadı çok güzel oldu.

Sizin siyah zeytini ve kendi yaptığım bidon selesini toplantıya götürdüm. Arkadaşlar çok beğendiler. Teşekkürlerini ekleyeyim buraya.

Güler Hanım sizin zeytini çok beğendi, hatta galeride yerken resmi var.

Ağaç sayınız ve rekolteniz butik zeytinciliğe imkan veriyorsa iyi bir fikir gibi görünüyor. Doğal yaşam ticarete vesile olacak desenize.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025