agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-10-2015, 14:06   #11
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Silifkel Mesajı Göster
Cevabınız için teşekürler Sn.Ozlem A ,sn.Meyvelitepe nin tariflerini daha öncede okumuştum malesef hepsinde tuz var ben tuzsuz tarif arıyorum bu gün kendim yeşil salamura denemesi yapıyorum iki kilo zeytine sadece iki yemek kaşığı tuz üç kaşıkta limon tuzu ve üç kaşıkta sirke koyarak hazırladım bakalım nekadar dayanacak.
Hiç tuzsuz zeytin yapabilirsiniz, ancak ömrü çok uzun olmayabilir. Yine de 2 ay civarında saklayabilirsiniz. Vakumlayarak buzdolabında ne kadar kalabilir bilemiyorum. Her durumda fermente etmek gerekir. Zeytinin çeşidi de çok önemli.

Ozlem A beğendi.
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025