![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız. Ben de yoğurdu makineden çıkarttıktan sonra kavanozların kapaklarını açtığım zaman kapaklarda bayağı bir su damlacıkları görüyorum. Bu yöntemi bir deneyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 1,403
|
Sayın büyükçoban ve Sayın Nevsune, yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. AOÇ set fiyatı keçi sütü olunca 15 lira, bildiğim kadarıyla keçi sütü ve ürünleri genelde daha pahalı oluyor zaten . Ama bunun da maliyetini filan hesaplamayayım, adım cimriye çıkacak ![]() Nevsune hanım, başlığı en başından itibaren okudum ama üzerinden vakit geçtiği için sizin tarifiniz varsa da unuttum sanıyorum ![]() Peki evde yoğurt yapmak için pastörize (UHT) süt mü yoksa gene marketlerde satılan günlük süt mü? Hangisi tercih edilmeli? Bu konuda hepinizin görüşlerinden faydalanmak isterim. Bir de hazır yoğurttan bu kadar söz edince aşağıdaki linkte 130 no.lu mesajda Sayın Nevsune'nin ve 131 no.lu mesajda Sayın Mine Pakkaner'in paylaştığı bir haber var göz atmak isterseniz (aynı firmalar zannedersem): http://www.agaclar.net/forum/doga-ce...ri/27005-5.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası |
|
|