agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni62Beğeniler
  • 20 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen mandalinci
  • 1 Gönderen akçabardak
  • 14 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen bahcedenn
  • 3 Gönderen Muda
  • 3 Gönderen Muda
  • 3 Gönderen Muda
  • 1 Gönderen Muda
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 1 Gönderen Mücevher Çalısı
  • 2 Gönderen Muda
  • 1 Gönderen bahcedenn
  • 2 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen akçabardak

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-09-2016, 14:48   #17
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,785
Burada çok küçük bir detay açıklamak istiyorum, evet sıcak uygulamalarda ve kaynatmalarda kapak her ihtimale karşı önemli,
Kavanozlarda kaynama esnasında biraz gevşeme olduğu için, ben kaynar sudan çıkarır çıkarmaz kapağı bir havlu yardımıyla
usulca saat yönüne doğru biraz daha sıkıştırıp ters çeviriyorum.

Sıcak uygulamalarda kavanozu fazla doldurmuyorum (sırt çizgisine kadar) kapağı sıkıca kapattıktan sonra ters çevirip üsttleini örtüyorum.

Söz konusu yukarıda tarifini verdiğim turşuda ise sıcak ve kaynatma olayı yok, sirkeyle yapıldığı için dayanıklılığı uzun sürüyor.

Bu 2 Lt.lik kavanoz geçen seneden kalma, göründüğü gibi tazeliğini hala koruyor, bu gün açıp baktım, hiç bir değişiklik olmamış,
hala ilk günkü gibi tazeliğini korumuş.

Name:  DSCF7686.jpg
Views: 2129
Size:  55.5 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025