agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-06-2011, 00:11   #32
Yeni Üye
 
s.eren's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-05-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 12
Patlıcanları alacalı soyup yağda kızartıp (karnıyarık için) poşetleyip deepfreze de saklamayı önermişlerdi.Geçen yıl yaptım 2 yemeklik kadar..
İğğğğreenç ötesi!!Ço tuhaf ağır bir patlıcan ortaya çıktı..Ben közleyerek koymaktan yanayım pek bir sakıncası yok gibi..

Birde çok yakında bir tv'de bir dr.den dinledim; bilindiğinin aksine patlıcanda nikotin yokmuş!Sakinleştirici madde varmış..
Bundan dolayı nikotin-keyif verici madde benzetmesi yapılıyormuş???

s.eren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025