View Single Post
Eski 20-06-2011, 00:11   #81
s.eren
Yeni Üye
 
s.eren's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-05-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 12
Patlıcanları alacalı soyup yağda kızartıp (karnıyarık için) poşetleyip deepfreze de saklamayı önermişlerdi.Geçen yıl yaptım 2 yemeklik kadar..
İğğğğreenç ötesi!!Ço tuhaf ağır bir patlıcan ortaya çıktı..Ben közleyerek koymaktan yanayım pek bir sakıncası yok gibi..

Birde çok yakında bir tv'de bir dr.den dinledim; bilindiğinin aksine patlıcanda nikotin yokmuş!Sakinleştirici madde varmış..
Bundan dolayı nikotin-keyif verici madde benzetmesi yapılıyormuş???

s.eren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön