View Single Post
Eski 09-10-2010, 15:35   #79
verdoque
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 20-06-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 554
Elimde bolca kimyasalsız yetişmiş acı kıl biber vardı, acı olduğu için hızlı tüketemedik. Ziyan olmasın diye ince yemeklik doğrayıp yağda kavurdum, cam kavanoza koyup derin dondurucuya attım.

Aynı şekilde bahçeden toplanmış minik patlıcanlar da vardı. Pijamalı soyup tuzlayıp beklettim. Suyunu verince yıkayıp küp küp doğradım, rengi değişene kadar kavurup soğuduktan sonra poşetleyip derin dondurucuya kaldırdım.

Bu yöntemin bir sakıncası var mıdır?

verdoque Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön