agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni35Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-08-2010, 09:28   #27
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Sevgili Sultanvesuat;

Sebzeleri dondurmak için uygulanan haşlama işlemi çok kısa süreli olmalıdır. Maksimum 2-4 dakika sınırını geçmemelidir. Uzun süreli haşlamalarda renk bozuklukları ve tadında değişiklikler meydana gelir.

Yeşil biberin dondurulması konusunda herhangi bir bilgim yok, anca çok kısa süreli bir haşlamadan geçirilip buzluğa atılabilir.

Domatesleri dediğiniz şeklinde içinde birazcıkta yağ ekleyerek buzdolabınızın buzluğuna atabilirsiniz. Herhangi bir bozulma ya da tadında bir değişiklik olmayacaktır...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025