agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni301Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-11-2012, 15:49   #11
Ağaç Dostu
 
Yeşile_Özlem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-08-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 123
Yaklaşık bir ay önce , hayatımda ilk kez turşu kurmuştum. Kavanozlardan birini bayramdan önce açtım, turşum fena olmamış Şu aralar bitmek üzere

İlk turşu yapma girişimimin başarılı olmasından cesaret alarak, 8 gün önce de iki kavanoz turşu kurdum. Domates ve biber karışık. Ancak bugün kavanozlardan birindeki suyun bulandığını gördüm. Kapağını açtım, baktım, bozulma yok. Tekrar kapağını kapattım ama kapaktan foşurdama sesleri geliyor, sanki kaynıyor gibi. Nedeni ne olabilir acaba? Turşum bozulmuş mudur?

Yeşile_Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025