agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni52Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-08-2013, 20:52   #21
Ağaç Dostu
 
skaraca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-11-2009
Şehir: Borçka-Artvin / Eskişehir
Mesajlar: 1,377
Galeri: 39
İlk sayfada Güler hanımın vermiş olduğu tarife göre iki yıl önce ilk yaptığımda yağlı ve şekerli bir tad almıştım. Sanki suyu için yağ ve şekeri daha az koymak gerekiyor gibiydi. Örneğin turşuda sirke tadını pek alamamıştım. Yağ ve şekerin tadı daha yoğun hissediliyordu. Benim damak tadımdan kaynaklı da olabilir. Ancak daha sonra yeniden yapmadım. İlk sayfadaki ölçüler dışında farklı bir ölçü kullanan ve turşusunun güzel olduğunu düşünenlerin tariflerini almak isterim.

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025