agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni22Beğeniler
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 1 Gönderen Tenar11
  • 1 Gönderen nariçi
  • 1 Gönderen üzüm
  • 2 Gönderen üzüm
  • 1 Gönderen yarenimex
  • 3 Gönderen hatayuk
  • 1 Gönderen ismail seyrek
  • 2 Gönderen ismail seyrek
  • 3 Gönderen mrduran
  • 3 Gönderen gultar
  • 1 Gönderen mrduran
  • 2 Gönderen nevsune

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-07-2012, 19:02   #21
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-04-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 27
ben de bir kaç baş sarmısağı diş diş ayırıp soyuyorum,soyduğum dişlerin kök taraflarını bıçakla 1 mm kadar kesiyorum sonra kapalı bir kaba koyup buzdolabına koyuyorum,bir kaç ay rahatlıkla dayanıyor.ayrıca yukarda bir kaç arkadaşımızın saklama yöntemi olarak kullandığı sızma zeytinyağa da tuzla beraber havanda döverek kattığımda çok güzel bir tat veriyor salatalarima

erhan özkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025