agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-08-2007, 10:43   #11
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Eeee tabi insanlar ustalaştıkça ölçmekten çok el kararı / göz kararı demeye başlıyor.Ben de dediğiniz gibi tadına bakıp dil kararı vereyim bari.
Aslında tuzun üzerinde bu kadar durmamın sebebi salçanın üzerinde beyaz küf oluşumu ; suyunun yeterince çektirilmemesinden (fırında-ocakta-güneşte...) ve/veya hava almasından ve/veya tuzunun azlığından kaynaklanıyor diye biliyorum.Hepimize kolay gelsin.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025