View Single Post
Eski 04-08-2007, 21:21   #36
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Filiz o sorduğun şey, muhammara mı acaba? Kilis
Biber salçası, ufalanmış ekmek içi, ceviz, zeytinyağı, acı biber, kimyon başta olmak üzere dilediğin baharatla tatlandırabilirsin.

Coyote'ciğim 250 derece fırında 15 dakika bekletsen yeterli. Güneşte ağzı açık olacak ki, suyunu çeksin. Geceleri üstüne bir tülbent kapatabilirsin. Yumurta domates etli ve az sulu olduğu için tercih ediliyor. Benim de deneme, yanılma yöntemiyle bulduğum aynı sonuca vardı.


Düzenleyen nevsune : 05-08-2007 saat 12:53 Neden: düzeltme
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön