agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni47Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-08-2007, 21:21   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Filiz o sorduğun şey, muhammara mı acaba? Kilis
Biber salçası, ufalanmış ekmek içi, ceviz, zeytinyağı, acı biber, kimyon başta olmak üzere dilediğin baharatla tatlandırabilirsin.

Coyote'ciğim 250 derece fırında 15 dakika bekletsen yeterli. Güneşte ağzı açık olacak ki, suyunu çeksin. Geceleri üstüne bir tülbent kapatabilirsin. Yumurta domates etli ve az sulu olduğu için tercih ediliyor. Benim de deneme, yanılma yöntemiyle bulduğum aynı sonuca vardı.


Düzenleyen nevsune : 05-08-2007 saat 12:53 Neden: düzeltme
nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025