View Single Post
Eski 04-08-2007, 19:29   #34
Filiz
Ağaç Dostu
 
Filiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: burdur
Mesajlar: 1,212
Burada domates muhabbeti almış başını gitmiş

Penelophe, bidonda bekletilerek yapılan salça gerçekten dayanıklı oluyor iki yıl falan yağlama ya da herhangibir işleme gerek duymaksızın bozulmadan kalabiliyor, herhalde fermantasyonu tamamladığı için (bir uzman belki nedenini açıklar) biraz tuzlu olmasına karşın tadı çok güzeldir.

Ayrıca, dövülmüş ceviziçi, değişik baharatlar, zeytinyağı, salça kullanılarak yapılan kahvaltılık bir sos vardı tadı damağımda kalan.. Bilen var da anlatırsa çok memnun kalırım

Filiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön