Doğrusu ben salçadansa domates sosu kullanmayı daha çok seviyorum kışın. Arkadaşımın bahçesinden gelen hormonsuz domatesleri yıkayıp "kabuklarıyla birlikte" rondodan geçiriyorum, tencerede 1 taşım kaynatıyorum. Sonra kavanozlara koyup ters çevirip soğumaya bırakıyorum. Kışın hormonsuz olduğunu bilerek, tadına vara vara domates yemek gibisi yok

Aspirinli tarifleri okudum, annem de yapardı, şişe domates de yapardı. Fakat hiçbiri bu tarif kadar harika domates tadı vermiyor bence. Aspirin çok garip bir koku veriyor, turşu kokusu gibi, şişede de plastikle devamlı temas halinde olması hiç hoşuma gitmiyor. En sağlıklısı cam gibi geliyor. Bir de hem kolayıma geldiği için hem de daha faydalı olduğunu düşündüğüm için domatesleri kabuklarıyla geçiriyorum rondodan. Bütün kış yetecek kadar domatesim oldu mis gibi

)